Navštíveno 1837x

Dneska jsme to s Thullem přezouvali a líbí se nám to...
před tím to bylo na 16kách 205/50 ,teď na 18 kách 235/45,je trochu cítit menší zrychlení a trochu tupější brzdy,ale jinak super..

24.02.2007, 23:04 |
clown o kolik sla spotreba ?
No,zatím fakt nevím,koupil jsem to auto od něho teprve před týdnem,a ty kola
šli až dneska,ale jinak si myslím že těch 11 - 12 l ,možná míň,protože se stím autíčkem teprve seznamuji,tak jezdím opatrně,předtím jsem měl fábii 1.4 Mpi,jo V6 je jiné kafe..
Zítra jedeme fotit s Thullovou V6kou a s tímhle GT ,takže dodáme víc fotek,doufám že bude pěkně
No jo zima nebyla tak se Thulo zbavil svého zimního mazla:)))Prvni co bys měl udělat je urvat to hnusný křídlo:)))
By ses možná divil ale to křídlo je origo F Probe a rvát ho hned nebudu,možná pozdějc,na autě se musí pořešit jiné věci,zháníme přední nárazník ,ten co tam je je celý rozpráskaný,atd...
Taky jsem cumel, kdyz to kridlo znam z MX6ky a na nem je vyrazeno velkym fontem PROBE :o)
Jinak ano - Docthor je novým majitelem meho WINTER CARu - přihodím pár foteček a jen upřesním že to stálo na zimních 205/55/16 a ted je to na letnich 235/40/18 a pecka!
Přidávám pár fotek - dnes to ale půjdeme nafotit s mou druhou V6kou...

Jo a ta zlatá barva na třmenech je opravdu trefa do černého - jiná by to nejspíše pokazila.
Jo zima byla kratka a ja se tesil az si nasadím 18ky - no, Docthor me premluvil a ja mu ho pustil...
Aspon ze tak, alespon budu mit auti pod dohledem :o)
ty kola sou luxuska.......co dodat :) akorad bych je nechtel udrzovat, tyhle se blbe cisti :) ale sviti na aute jako kdyby to byl VT, pekne Ladiku :)

25.02.2007, 12:16 |
Kolda Fakt krása...
No je fakt že todle křídlo sem teda ještě na Probe neviděl a že je origo bych taky netipnul:))
Budeš ještě auták posílat k zemi?Možná ty 3-4 by se tomu hodili:)
Jinak kolečka hezký.
slusi, hele kluci kdyz se takhle nudite co zkusit 19tky :-)
tak k tomu uz nemam co dodat :-) pekne tam padnou