Navštíveno 796x

dnes k večeru mam možnost koupit
Hondu civic 1,5 datum narození 93
vše v eletrice, servo ,najeto 170 000, motor pravidelně servizován
kastle je v Ok akorát je kleplá malinko hranu u zadního lemu (jinak práhy 100% v pohodě)
muzika v záruce za 10 000,-
nutno vyměnit výfuk a přední tlumiče---------- majitel potřebuje peníze můžu ji mít za 20 ,- papárů
Chci se zeptat na co si mám dát pozor u těchto vozů (kazdej má své specifické mouchy)
za tu cenu je to asi přijatelné??
moc mi tím pomůžete
měl jsem sice o 3 roky a generaci mladší a nikdy žádnej problém ...
pokud se tomu mění olej, tak motor bude OK ale i když tahle cena by vypovídala asi o úplně jiným stavu ....
tlumiče počítej cca 1200,-/ks, výfuk 2500,- , dost věcí se dá sehnat v druhovýrobě za dobrý peníze
A je to 3dv. ? D15B2 motory jsou nesmrtelný . Mám Coupe 95rok , ale motor B7 . Hondy jsou pro mne na 1. místě . Někdy se na ní něco pokazí , ale pokud jsi taky H človíček - ber jí :o) . Bude tě těšit, jak svými vlastn. tak hezkým designem . Hezky se dá upravit......ale kola jí stačí a je to fešanda :) . Za tyhle peníze bys neměl ani felicii ..... je to jen na tobě .
ty vole ty máš taky H vypálený na čele viď .. na dálku vědět jak je na tom motor .. hmm holt jsi kádr ...
jako Ryan3d..mam jak to coupe jak von tak i nazor:) ja osobně bych nevahal a už by stala před domem:)
podle tý elektriky bych spíš tipoval na 4D.
rez u tohoto auta:
zadní lemy na obou koncích, tzn u prahu a u spoje s nárazníkem.
někdy A sloupek v dolní části u okna, okolí antény..
hodně moc leží na tom, jestli bylo havarováno případně jak.. Honda má měkkou karoserii, takže se blbě opravuje...
výfuk a tlumiče už víš..
motor D15B2 je vcelku jednoduchej a spolehlivej. Motor by měl být tichý, chytnout na jedno otočení. U studenýho by neměli být slyšet ventily...
pokud je vše OK, tak to bude dobrá volba....
Myslím že pepíno řekl vše potřebné ale rozhodně neváhej za ty peníze to jde
Děkuju vám moc, vynahradím vám radu hled jak budu moc...děkuji
Mám taky něco podobnýho,motor D15B2, jede supr, ale bere olej, když bude motor ohřátý, zkus ho podržet na omezovač, nesmí to černě hulit, jinak super svezení a za ty prachy bych vůbec neváhal, tyhle auta jsou prostě super, za nic bych neměnil

26.02.2007, 15:19 |
gizmi tunitko: odkud je? Kdyby jsi ji nevzal, rad bych se na ni mrknul.. :o)

28.02.2007, 05:51 |
Kmoda Mám tohle auto,svezení je s tím krásný,najezdil jsem s tím skoro 100tisíc km,celkově má 235tisíc km,nikde mě nenechala,koroze zadních lemu jak bylo už psáno,v otáčkách trochu bere olej jako každá Honda,jede slušně a umí jezdit i za 6l na dálky a docela svižným tempem.Myslím že budeš spokojený.