Navštíveno 1019x

Potřebuju poradit mám kola 7x13 a 8x13 a chci je dát na OPLA CORSU B. Můžou být kola různé šířky na nápravách? tj vepředu 7x13 a vzadu 8x13. Mám vyhlídlé gumy 195/45 R13 Dunlop SP 9000 MFS a učitě se nevyhnu vytažením lemů - porad'te nejakou good firmu ve Středočeskym kraji a nějaké ceny?. Jde tyto kola zapsat do TP a jak to udělat.
Mockrát díky za rady
Do techničáku ti to nezapíšou, tím si můžeš být jist.
Ale pokud ti to nepoleze ven, tak tě za to policajti nesežerou.
Já osobně na rozdílných šířkách kol nikdy nejezdil, ale podobných sad jsem prodal hromadu a nikdo mi neříkal, že by s tím měl problémy.
Smysl to má u zadohrabů, ale to nemění nic na tom, že tak má i mnoho aut s předním náhonem.
Na STK ale jezdi s plecháčema :-)
Nevíš náhodou kdo se zabejvá vytahováním lemů

26.02.2007, 13:19 |
dewar Já jsem měl Corsu A a na předku jsem měl 6*13,et 25 tam to bylo ok,a na zadku 7*13 a et 20 a musel jsem hodně vytáhnout,obuté to bylo 175 60 13.Tak to budeš muset hodně vytáhnout :-))
na to vytahování nevím....
každopádně já jednou prodával na Corsu 8x15" a vešlo se
ale záleží hodně na ET-čku
no hlavne poradne snizit, zkousel sem davat 8x13 ET4 na seriovou Corsu B a za prve tam byla 15cm mezera a za druhe to celkem lezlo....
a tady foto jak lezly 8x13 ET4

no, tak ET 4 už je vcelku nesmysl ;-D
myslím, že 8x13" s ET 30 by bylo optimum
ale 8x13 s tak vysokym ET se moc nedelaj :-(
ale tedy ty kola nejsou na Corsu, jen sem to zkousel :-)
MiniMike: opravdu myslíš, že se nedělají?
E e, chybička... já je tu měl před nějakou dobou ;-)
Powertechy 7 a 8x13" a u obou ET kolem 30
a ježíš ... zase áčka.....
na tudle sirku v tomdle rozmer se toho moc sehnat neda, aby ta guma byla nizkoprofilova - a jinak ochrana rafku je zachovana ;-)