Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Jaké mají cenu ?

o Navštíveno 1694x o
o 28.02.2007, 12:59 | Spirit
mám možnost koupit tyto komplet sedáky chci se optat zda je 10k reálná cena?

foto k příspěvku  od Spirit

o 28.02.2007, 13:00 | Spirit

o 28.02.2007, 13:00 | Spirit

o 28.02.2007, 13:06 | Lukaash
dle me ano...

btw, moc pekny...
o 28.02.2007, 13:57 | Mlaďas
za 4 super cena. jsou v pěknym stavu...
o 28.02.2007, 14:07 | Kubais
Koukám že v tom Fáčku zdvojnásobily cenu auta :)))
o 28.02.2007, 14:37 | gizmi
Spirit: stejne je nekoupis :o)) a tim ze te majitel setrel kdyz si navrhl uplne nesmysl cenu, tak jsi to musel dat sem :o))) Hele spis se zeptej na skodavirtu..Obecne skodovaci radi tvrdi ze vse nema hodnotu a ze nejlepe zadara :o)))

Sorry za OT ale ja musel..muhehehe
o 28.02.2007, 15:55 | svanco
cena je ok za toto
o 28.02.2007, 16:30 | Kesam
Pekne no:-)
o 28.02.2007, 17:08 | Spirit
Ok! dík za radu,Beru je!
Gizmi: Ty mě nezajímáš!!!!Ale jen tak pro upřesněnou navrhl jsem mu 8000kč on řekl 9 a sedačky z feldy!Tak se prosím začni starat o sebe!Nemám náladu na internetový zevláky!!!Slušně jsem se zeptal,nevím proč to řešíš!
o 28.02.2007, 18:12 | HIGHTOWER
jj, cena dost dobrá a odpovídající
o 28.02.2007, 19:02 | gizmi
Myslim ze majitel tech sedacek vedel od zacatku jejich cenu.. :o) Jsou nadherny a tomu facku vazne sednou..

Spirit: vsak ty me taky nezajimas..Internetovej zevlak? Hehehe..alespon nejsem internetova socka, smelinar a podvodniko :o)) Proc to resim? Protoze chci at si na tebe davaj lidi co te jeste neznaj pozor :o))) Nic vic..
o 28.02.2007, 19:27 | Spirit
gizmi ¨:Jak říkám kdybych řešil povídání na netu s každým dementem s kterým jsem nikdy nemluvil natož ho poznal tak bych byl socka !!!!!!Takže bych to uzavřel jednou větou pro mě jsi internetovej zevlák kterej se sere do každého druhého příspěvku a dělá ze sebe hrozně chytrého a přítom si u netu honí šaška a v přestávkách přispívá na fora! Takže se měj a pozdravuj!!!!!!!Jsi pro mě obyčejná socka!Ale neboj na internetu nejsi sám!

A sorry jedna věta to nebyla:)
o 28.02.2007, 20:46 | gizmi
spirit: nejak ti ujizdi nervy vesnicane :o)) To chce klid a nohy v teple.. :o)) Ani nevis vyznam slova zevlak a socka.. :o)) Ja se do kazdeho prizpevku neseru a alespon nebalamutim lidi, neslibuju a pak neplnim a proste nejsem zlodejicek:o) Ze si honim saska? Jooo, obcas..Kdyz neni mlada doma..Ty ne? Mozna by jsi pak byl klidnejsi..Mit se budu fajn..Pozdravovat nemam koho..(holt vesnicky zvyky..to ja z fakulty neznam)
o 28.02.2007, 20:58 | Spirit
gizmi :jo celkem slušné!!!Myslím že není o čem mluvit na AHC se pohybuju třikrát dýl než ty a nemyslím že jsem nikoho okrad nebo podvedl!Možná kdyby ano tak by někdo tvůj příspěvek podpořil!jj dokáže mě rozčlit nikdo kdo si udělá o někom názor a ani ho nezná!To že jsem jednou nekoupil pásy ze mě nedělá to co si myslíš ale to je jedno:) nebudu řešit klučinu z fakulty na to my kšeftaři nemáme čas!
o 28.02.2007, 21:04 | gizmi
spirit: asi mate, jinak by jsi sem vubec nepsal a nenervoval se..kazdopadne cholerikama jako jsi ty ja se kvalitne bavim:o)
o 28.02.2007, 21:13 | Syrup
sedacky luxusni

prispevky k zasmani.. :-)
o 28.02.2007, 22:03 | nocarret
paráda navrhuju bulánky .-))
o 01.03.2007, 06:54 | Boris
Tady někdo někomu rozšlápl bábovičky.....
Ale sedačky super ; )
o 01.03.2007, 07:32 | paajiik
cena dle me super a prispevky jeste lepsi:-)
o 01.03.2007, 12:29 | Luke_288
me se sedačky líbí, sračky co tu píše gizmi snad ani nemá cenu komentovat
noc: :)))))))))
o 01.03.2007, 13:33 | gizmi
Boris: :o))) tak nejak..
paajiik: hlavne ze je sranda..O tom to jeee:o)))
Luke_288: Kdyz o tom nic nevis, tak se neprojevuj..A kdyz uz k tematu, tak ja prodejci fandim..ikdyz dle meho by si je mmel nechat..Jsou vazne libózní. Nevidel jsem ve facku lepsi sedacky.. :o))
o 01.03.2007, 13:46 | paajiik
gizmi: kdybych nevedel, ze se jeden muj kamarad o tohle vubec nezajima tak bych rekl, ze tvoje prispevky jsou jeho prace. takhle mi ho to jen moc pripomina:-) jo sranda az na kost:-)
o 01.03.2007, 18:21 | gizmi
paajiik: vzdyt jsem zase tolik neudelal..jen jsem sem napsal ze me rozesmalo jak ho odpalkoval majitel tech sedacek kdyz se snazil zase smelinarit.. a jelikoz se pan rozlobil a psal to co psal, tak jsem pak uz jen odpovidal stejne humorne:o)) Na pohodu proste..Neresim, jen jsem se bavil uz :o))
o 01.03.2007, 19:23 | Spirit
gizmi : Asi to rozepíši aby si každej udělal názor: My dva jsme se nikdy neviděli,neslyšeli,neobchodovaly jsme spolu prostě jsme si cizí!!
Ty o mě ale přesto tvrdíš že jsem zloděj a tak!
Abych osvětlil jedinou spojitost mezi námi!Já koupil 3bod pásy tady na AHC,klučina byl z německa a chtěl osobně předat pásy v plzni kde měl cestu!Byl férovej dal i slevu na ropu abych neprodělal!
Já jsem neměl pojízdné auto a do plzně nejel,potom jsem urgoval dobírku a nakonec jsem se obchodu nevěnoval!Za to jsem se omluvil v inzerátu již předtím!Ten člověk dal pásy do prodeje znovu a Gizmi je koupil!
Pokud by si stěžoval ten kluk držím hubu!
Ale proč ty???Ty kterej na mé chybě získal pásy???Ty kterej mne nezná?Asi si myslíš že sem chodím jen kvuli kšeftu!Ale to bych neměl doma pohárky z Db dragu.Prostě si tvé chování dokážu spojit jen s tím že jsi opravdu internetovej zevlák nebo závist že si mužu utratit tolik kolik ty vyděláš za měsíc za pitomý sedačky?prostě nevím ale ani nechci každej si udělá názor!!!!!Asi tak...................
o 01.03.2007, 22:48 | gizmi
Takze aby bylo jasno bylo to lehce jinak.. Ja te tu poznal kdyz jsi odeme mel brat sedacky z fabky.. (lehka spojitost s timto inzeratem..ze by?) Ptal jsi se na hafo veci..a ja stravil hafo casu blbinama..Nakonec jsi se na to vyflakl a nechal to bejt..Ale to je tva volba ..budiz..Pak kdyz jsem kupoval ty pasy, tak me pan jen oznamil ze jsi je mel zamluveny do posledni chvile a pak jsi ho podelal (potreboval ty penize, proto sli tak levno)..A pak me o tobe rikal jeste jeden pan odtud ze to same..Proste se jen vyptavas, otravujes lidi blbostma a pak couvnes..Nejradeji by jsi vse zadarmo..

A ted me rekni kdo znas je vetsi zevlak a socka? :))) Nemam ti co zavidet..I to facko jsem mel v lepsi stavu :o)) A v tuhle chvilku uz ti nemam zavidet vubec nic :o)) A nechapu co to sem placas za nesmysli..Mas jedinou vyhodu ze tvuj nick je tu docela znamej..a ze ja sem pisu minimalne (proc taky..kdyz neco chci..ozvu se primo majiteli a kdyz nechci, tak drzim hubu) Ano, chtel jsi se pochlubit poharkama z Db dragu..?? Nekdo by reklk ze jsi king..A ja ti to preji mezi nama..proc ne? :o)) Ty nevis kolik ja si vydevam..opet jsi ujel lehce..Navic ti do toho nic neni:))) V jednom tady mas pravdu..Ten majitel pasu byl ferovej..To je pravda.. ;)
o 02.03.2007, 07:30 | Spirit
Na tvé sedačky jsme se ptal to ano a tvou cenu jsem respektoval ale sám víš že jsi je chtěl předat na závodě kam jsem nejel ale neřekl jsme že je beru ,ptal jsem se ano!!!
U pásů to uznávám že jsem obchod nedojel do konce z mé strany!
Aspon jsme si to vysvětlily!Huráááááááááááááááááá!Nevím o jakém fáčku mluvíš já žádné nemám ale to je jedno!
Dík a maj se !
o 02.03.2007, 08:55 | paajiik
spirit:neviděli,neslyšeli,neobchodovaly......:-))))

gizmi:A nechapu co to sem placas za nesmysli...:-)))

no uz ta debata trochu upada:-(
o 02.03.2007, 09:40 | Spirit
gizmi :Uzavřel bych to takto:::Ty ani nikdo jinej nemá právo o mě tvrdit že jsem zloděj,podvodník!!jestli jsem socka nebo něco jiného to mě nazajímá ale zloděj a podvodník to nejsem a za tím si stojím nikoho jsem nepkradl!!!!To že mi čas nedovoluje dojet všechny obchody do konce je jen má věc!Podvod je trochu jiná věc než když si s tebou píšu dvě minuty na icq!!!Ale necháme to být! Prostě jsem se zeptal na cenu sedaček a ty jsi napsal toto aniž by jsi věděl co jsem s majitelem volal!! myslím že tvuj příspěvek byl na hovno!!
o 02.03.2007, 10:49 | Luke_288
paaaajik: no ja čekal, kdy se ozveš, taky jsem se smál
o 02.03.2007, 14:05 | paajiik
luke: to vis ja jsem na tohle proste pes:-) i kdyz jsem dlouho zvazoval zda mam nebo nemam, ale proste mi to nedalo:-) tak cus chlape a peknej vikend.
o 02.03.2007, 14:39 | Spirit
paajiik :woe:))))))))))))))) je vidět že víc přemejšlíme nad tím co napíšem než jak to píšem:)))))Aspon je prča:))hoj :o)
o 02.03.2007, 19:30 | gizmi
spirit: hlavne ze se smejem oba.. :o))) A to co jsem sem napsal jako prvni..za tim si stojim..to ty jsi se pak chytl a zacal nadavat..Vsimni se ze ti jen odpovidam:o)) Neresme uz.. :o)) hlavne ze jsme zdravi (tedy snad..)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3213 sekund.