Navštíveno 795x

Zdravim, mozno sa to tu uz preberalo, ale neviem to najst.
Ide o to, ze mam moznost kupit kolesa, ktore uz dlho zhanam, ale predajca ma len roztec 4x98. Ja mam golfa III, tj. roztec 4x100.
Viem, ze existuju sroby s pohyblivou dosadacou plochou,ale podla predajcu sa mozu len kombinovat v pouziti naboj kola 4x98, kolo 4x100.
Je to pravda ?, mne sa to zda trochu nelogicke.
Druha moznost je pouzit redukcne podlozky 4x100 na 4x98 ale to sa mi moc nechce, nerad by som bol aby mi kola liezli von.
Dik za odpovede.
Pokud máš rozteč 4x100 na autě a kola 4x98, tak naprosto bez problémů můžeš použít šrouby s plovoucí hlavou.
To, co ti tvrdí prodejce, je nesmysl
ok, diky
jeste pod otazka, fiaty maju stred. diru 58, ze ? to potom nie je problem, VW ma 57, tak kupim distancni krouzek...horsi by bylo kdyby to bylo naopak :)
jj fiat mám 58,1 myslím..
zdar chlapi hele ja zas budu cpat 4x100 na naboj 4x98 demi jen o to delaj se ty srouby s plovouci hlavou v ruznejch delkach ??? hodte mi link dikes :o)
v ruznych delkach se delaji...zkus www.elektrony.cz ,tam jsem je taky videl..
to chooki: většina kol má středovou díru velkou (např. 70 či 65mm) a je redukovaná vymezovacím kroužkem. Takže i když budeš dávat kola obráceně, tak vyndáš kroužek pro 58,1 a dáš tam takový, který středovou díru redukuje na 57,1
das ist alles