Navštíveno 2400x

Daji se bez problemu napasovat do origo svetel na BMW E36 ('91) xenony? Nebo je treba koupit jinou optiku? Dik moc.
zalezi jaka je tam zarovka,
H1....v potkavackach....vlastne i v dalkach....
problem docela jo, uni xenony maji velikost cca h7, takze bez uprav nikoliv da se pomerne dobre predelat na bixenon provedeni tzn cocky ...
ale jsou i xenon sady H1, ne?
no, ono v te optice je cocka....ale nevim, jestli to do ni pujde dat vymennym zpusobem za puvodni zarovku...
HId sada ano, uni sady co mam ted v akci za 2999 s upravou take ....
coze??? to jo.....3k za sadu xenonu? jake patice?
mozna by byl i zajem....
BTW...jak dlouho Ti potrva ta akce?
je problem tu sadu namontovat?
bez uprav to nejde jsou to origo xenony tzn podobne h7, jde to udelat ale clovek s tim musi pohrat....
no, jde mi o to, ze kamos ma toho BMW s H1 a chtel by tam xenony....tak jestli to prumerny mechanik zvladne.
ja mam omegu B a mam moznost levne cirou optiku (2000kc/kus) a tam bych chtel xenony....je tam patice H7. nemas akci treba na bixenony?
nebo ze by jsi mi udelal cenu na komplet optika + (bi) xenony ???
slovo ze bych ti udelal cenu neznam.....delej odber 50tis mesicne a udelam ti cenu na bixenon, jo ono to je super napad si koupit sracky svetla od Depa ale vis asi setris na miste kde nemas a ne vsechno co vypada na oko sviti dobre, montaz xenonu h7 do h1 patice nemas nic mechaniciou spolecenho to jsou 2 odlisne pojmy...musi se tam resit ohnisko a dalsi veci, muzes si koupit sadu a nechat si udelat montaz nebo proste si kup sadu a muzes sis sni delat co chces :-)
a za kolik nabizis cirou optiku na omegu B a jaka je to znacka?
i ty zacernene vypadaji hezky....
cirou optiku na omegu b nenabizim je to plexi a to moc dobre lestit nejde,mam tu pouze original xenony hella omega C jsou malinko jine

takhe vypadaj bixenon v necire optice

tohle sou ty C ckove o kterejch je rec

na obrazku toho moc nepoznam..v cem jsou jine? uchyceni nesedi?
jo, jaka by byla cena tech bixenonu?
jinak pokud mas nejake otazky smeruj je na mail at tu nevznikaji romany... pokud te jeste neco zajima
kontakty:
tel:608818171
mail:xenony@seznam.cz
www.xenony.kvalitne.cz
protoze stejnou omegu mam a je to B!
ok...ozvu se hned jakmile to bude mozne...nejdriv ale zitra....uz pujdu spat...
ja jsme pochopil ze mas B a ty cira jsou na C eckovou omegu, podivej se jinde aby si zjistil kde je rozdil, ma jinou kapotu, jinou stenu, jinej predni naraznik... jo jinak mam tam i sportovni podovzek pokud mas aspon poradny motor v tom je na 2,5 a 3,0 v6

nerekl bych ze jsou o moc jine...jen barva :o)

To Xenonman:
Cau, mam H1 svetla (cocky) v BMW E36 a chtel bych tam Xenony, za kolik je delas vcetne zapojeni?Diky...
staci mi pisnout na mail ci zminene kontakty...