Navštíveno 1097x

04.03.2007, 10:32 |
Duffy Vcera ked som prisiel domow , tak som sa dozvedel, ze znamym bola cipovat nakladne auta firma abctuning , znamy volal mojmu ocovi ,a ten si dal cipovat auto aj nakladne aj osobne .. dnes ma len tak napadlo , si zabrowsovat na tomto fore , a pohladat , aky nazor na to ma vacsina ludi ,a co som si precital ma velmi nepotesilo ... tie prispevky mali dost stary datum , preto sa xcem opytat , ci mate niekto terajsie skusenosti s touto firmou , vraj tvrdili ,ze maju mapy priamo od vyrobcu , optimalizovane , co sa mi moc nezdalo uz hned ... ci je to stale take zle , alebo sa uz nieco zlepsilo ,alebo ako to vlastne teraz je...
DIKY
oni ještě podnikaj? to snad neni možný. čekal bych že je teda spousta lidí zažaluje....
Tragédie, už jsem se několikrát setkal s jejima úpraváma a nechápu je. Třeba zvedli tlak na turbu ale soft neupravili, takže to hulilo jak svina a podle jejich slov nárůst ze 150 ps na 195 za tuhle úpravu si vzali 16 tisíc. Třeba co děláme my tak originální soft zálohujeme aby když si zákazník přeje vrátit zpět tak vrátíme. A ceny kolem 6-7 a ne takový nesmysly jako abc a ještě k tomu paskvil

04.03.2007, 13:14 |
Duffy no super :(((

04.03.2007, 13:41 |
Syrup nejdriv si o tom neco prectu, abych pak nemusel brecet...

04.03.2007, 14:17 |
Duffy Syrup : taketo reci mi teraz nepomozu ... a hlavne nie mne

04.03.2007, 14:53 |
Syrup jo, to mas recht.. co jsem ja osobne cetl tak s ABC teda hodne stesti ..

04.03.2007, 15:28 |
R.I.S BMW_318iS: Kamoš se mě nedávno ptal na chip na focusa diesl. Kolik by vyšel a hlavně když by se mu to nelíbylo pak a chtěl vrátit data tak jak je to pak s cenou?????
Kazdej chip je spatnej bez jinejch uprav takze je to v celku jedno...
Briann: no vzdycky ne, pokud ti to jenom huli tak je to spatne, dobrej chip nemuze hulit jako dymovnice. samotnej chip neni vzdycky uplne k nicemu, kdyz se dobre upravi pubeh tociveho momentu a celkova krivka vykonu tak chip rozhodne poznas a mezi nejcasteji upravovany motory u nas patri urcite 1,9 TDi s 84kW treba ve skodovce kterou jsme schopni upravit o cca 30 koni (datove) papirove to urcite nebude tak zhave. Kazdopadne cena za kterou tuhle upravu provadime oproti ABC je pouhych 6-7 tisic, takze pro onoho uzivatele je urcite lepsi si zainvestovat jeste mereni na brzde pred a po a vyjde ho to porad levneji nez ve slavnem ABC a navic bude mit jasne dolozene o kolik kW se zvedl vykon na jeho motoru, netrvdim ze onech 30 koni na 84kW motoru 1.9TDi je stoprocentnich ale tvrdim ze vykon ktery s toho dostaneme preprogramovanim ridici jednotky a ne jenom hloupym zvysenim tlaku na turbu je oprovdu hodne znatelny a jeste k nam neprijel nikdo kdo by si jen malinko na neco stezoval, vzdycky jen chvala a zakaznici jezdi znovu a znovu s novymi auty a doporucuji kde se da.

05.03.2007, 23:50 |
Shr3k 04/03/2007 23:01 BMW_318iS: Nechápu nějak pojem "zvýšení tlaku na turbu" a jeho souvislost s "hulením jak sviňa". To snad je v případě opačném, kdy se prodlouží délka vstřiku.
V případě přenastavení maximálního plnícího tlaku (to bude zřejmě to zvýšení tlaku na turbu) na vyšší hodnotu naopak diesel pracuje zejména pod zátěží s přebytkem vzduchu (pokud se deaktivuje ještě další elektronická "pojistka" overboostu a motor pojede stále na staré mapy). To má za následek vyšší spalovací teploty a tepelné namáhání dna pístů, v extrému pak možnost profouknutí těsnění nebo ohnutí ojnic. Nicméně určitě auto nebude "hulit jak sviňa".
Jinak o pánech Juráčkových (s víc než desetiletou praxí, jak psali už v roce 2003 - při pohledu do obchodního rejstříku na jejich věk museli čipovat už na základní škole) z ABC Tuningu si iluze nedělám. Hardware i software berou aktuálně co já vím od Bitpoweru, rozhodně to je lepší než jejich harakiri začátky. Ale do ideálu stále daleko a pověst otřesná.
Vždycky mě ale rozesmála nějaká ta jejich údajná paní inženýrka, která trpěla nějakou těžkou formou dyslexie.
R.I.S : napiš co je to přesně za motor a jaký rok výroby
Tak panové, behem nekolika malo dni dodam mereni z brzdy ktere bude provedeno na vozidle Seat Ibiza 1.9TDi (130PS) a mynuly tyden si ho zakazník byl nechat nachipovat v jiz zname forme ABC v Brne ktera ma s chip tuningem velmi bohate zkusenosti. V teto firme mu rekli ze mu to upravili o 45 koni cili na 175 celkem a za tuhle upravu vykesoval 16 tisic korun, dostal fakturu, nalepku a frcel k nam, my jsme mu pokovili okna on se nam sveril co pred nekolika malo okamziky podstoupil a uz to bylo, vysvetlili jsme mu o co jde a ze mel radsi prijet k nam a usetril by spoustu penez. Dnes prijel znovu protoze dle jeho slov mu to nejede tak jak by si predstavoval a nepoznal nejak zvlast ze by auto jelo lip. Takze jsme zavolali sveho technika a auto jsme dovezli na kontrolu. ridici jednotka se nacetla do pocitace a v tento okamzik nam spadla vsem huba az k palcum na nohach :-OOOOOOOOOOOOOOOOO. Software ktery byl v jednotce byl bez jakychkoli zmen a vse bylo puvodni a shodne se softwarem dodavanym od vyrobce!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Do konce tydne snad majitel zajisti odmereni na brzde a dolozi nam protokol, tohle zverejnime vsude kde to pujde jako odstasujici pripad tehle ubohe firmy a pokud podle slov majitele auta nevrati penize dockame se reportaze v nekterem z televiznich poradů zabyvajici se tematikou ojebavanim lidi

07.03.2007, 11:31 |
Syrup tak to je na zalobu....
Já si myslím že takhle už podvedli mnoho lidí. Co vím tak je posílají na jejich právní centrum takže to vypadá že to mají určitě podchycené zmrdi

07.03.2007, 22:54 |
Duffy no tak to nex sa tesia , ked pridu ku nam .. ja ich podchytim ..
znamemu , ktoremu cipovali nakladny man , tak vraj auto ide super , citit obrovsky rozdiel ... u nas necitit nic .. tak len dufam welmi , ze je aspon vsetko ako bolo predtym ,a ostatne si uz vybavim ja ...
bmw : dikz
BTW : preco sa stale najde clovek , ktory im naleti ? ? ? otvorte si trucker, kopec reklamy, v inych casakoch tiez ... a je kopec ludi , ktori nemaju cas sediet za netom a citat po forach ...

08.03.2007, 00:06 |
Syrup Duffy: jo to mas pravdu ...
Kdyby se něco podnikalo proti ABC tuning, tak jdu s váma kluci, před 4 lety mi udělali úpravu na GIV 66kW, ale auto se vůbec nezměnilo, prostě jelo pořád stejně. Takže když by jim někdo chtěl dát do huby, tak jedu taky
A když jsem se ohradil, tak mi ještě vyhrožovali. No jo jo, mladej a blbej jsem byl

11.03.2007, 19:26 |
Duffy kazdy sa ucime .. lusta , ja im xcem dat do huby ;D