Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > doporučte tmel

o Navštíveno 833x o
o 07.03.2007, 16:23 | dolph
čau. nemužete mi nekdo doporučit nějaký tmel.. minulý rok jsem na felicii zadělával tmelem takovou tu plastovou listu co je na pátých dveřích ...tmel Soudal . a přes zimu mi to uplně popraskalo.. tak to budu předělávat a nechtěl bych to zase znovu po zimě předělávat.. předem díky za rady

o 07.03.2007, 18:18 | tappaja
No, myslim, ze kazdej tmel v takovyhle vrstve bude praskat. Jedina spravna cesta je to zavarit a tmelu naopak pouzit co nejmin.
o 07.03.2007, 18:41 | Ctirad
dal bych nejdriv skelnak a pak klasickej kit
o 07.03.2007, 21:07 | kucik
Tmelu můžeš dát max 0,5cm,skelňáku až 1.5cm. Ale v tak souvislé vrstvě jako je lišta je blbost to jen kitovat,to musí praknout snad vždy.To sem fakt ještě neslyšel, že by to tak chtěl někdo dělat. Radši to zavař, než abys to každou chvilku předělával a lakoval-to tě pak na konci vyjde mnohem dráž.
o 08.03.2007, 10:09 | m1tv
tam to chce zavařit jinka menši žlabky de zacinovat ale to je tam na 1cm max..
o 08.03.2007, 15:19 | Fipo
jsou i více elastické tmely...kamarád mi dokonce říkal,že existuje tmel,který nepraskne ani v tlouštce 8cm:-D ale to nemám vyzkoušené :-D
o 09.03.2007, 12:03 | Corry
Použij skelňák ... potom klasickej kit a nakonec hliníkovej ... ten jemnej... :o) ...
o 09.03.2007, 12:04 | Corry
Fipo: Promiň ale 8cm ??? ... to bych zahodil Co2 a " vařil " tim kitem ... :oD
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3278 sekund.