Navštíveno 912x

Dneska jsem byl v servise,pže mi hrozně škube volant při parkování atd(servo čerpadlo píská),mechoš říkal,že to čerpadlo je v p.... a že chce vyměnit.Nové prej stojí balík,ale prej se dá sehnat i repas tak kolem 4000,- Tak se ptám,jestli někdo o něčem nevíte?
No a co je celkem podstatné,tak mi řekl,že prej mám snad povolenou kliku nebo co,že se mu zdá,že to jedno kolečko co je na něm řemen se nesimetricky otáčí a že ať auto raději odstavím nebo to může nadělat pěknou paseku...
jo auto mám golfa 3 1.9 TDi, vyrobeno 10.94
asi by to chtelo napsat o jaky auto se jedna, rok, motor,...

07.03.2007, 19:17 |
Timbo to je u TDIcek dost casta zavada to hazeni remenice. v extremnim pripade ti to muze shodit rozvodak a nakope se ti motor. resi se to tak, ze bud shodis spodek a nechas kliku bud navarit a zase stocit na pozadovany rozmer a nebo v nouzi sme to delali primo na aute. sundas rozvody, sundas kolo z kliky zmeris hodinkama kde to hazi a brousis a brousis kazdopadne je to pakec :-(

07.03.2007, 19:31 |
I.C.E.M.A.N | Upraveno: 2007-03-07 19:32:18
no to je pro mě španělská vesnice.Nevíte o někom na sev. Moravě,kdo s tím umí a ví kam sáhnout? díky moc za radu

07.03.2007, 19:42 |
Timbo hm pro mne je bohuzel zas spanelska vesnice sev, morava :-(
Moc nepotěším,ale u těchto motorů u Golfů III 1.9 TDi běžná závada,většinou se na klice uklepe klínek co drži rozvodovou řemenici,a pote následují nárazy pístu na ventily..docelá nákladná oprava.Klika se musí vytáhnout z motoru,přebrousit,navařit nový klínek.To může způsobovat i to házení te řemenice..určitě bych s tím už nejezdil ať si neuděláš škodu..
Dělá to v Ostravě p.Talaga autoservis RENOTUR.tel 737128123,má hodně zkušeností,dělá vesměs GO motorů,převodovek atd.. zabývá se tím už 15let,zkus zavolat a poptat se,za to nic nedáš a pak jednej..