Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > rez

o Navštíveno 1057x o
o 07.03.2007, 21:54 | tomasz | Upraveno: 2007-03-07 21:55:37
pustil jsem se do boje s korozí.. a chci se zeptat jak na to jestli máte nějaký tipy..
kamarád mi radí že to mam servat co nejvíc to pujde, pak napatlat nějakym odrezovačem, setřít, a potom stříknout zinkovim sprejem, no a pak kity a barvy..co vy na to?
dík za každej postřeh

o 07.03.2007, 23:06 | tappaja
Zalezi, jakou korozi mas na mysli. Ono jakmile tam jednou je, nic ji nezastavi a po jedny zime je zpet. Takze jestli je neco zkrz, vyriznout, vevarit novej kus.
Spis nez zinkac bych dal dvouslozkovou antikorozni zakladovku. A osetrit plech i z druhy strany, pokud to jde.
o 08.03.2007, 01:32 | Jindrs
na zinkac by se spravne kitovat nemelo
o 08.03.2007, 09:01 | tomasz
takže zinek ne? je ta dvousložková antikorozní základovka dobře dostupná nebo ji budu shánět dýl?
o 08.03.2007, 10:38 | kucik | Upraveno: 2007-03-08 10:40:08
k
o 08.03.2007, 10:38 | kucik
Kit by měl přijít na holý plech,tak to drží nejlépe.Kit má sám o sobě antikorozní vlastnosti,pak na to stříkací kit a plnič, který má taky antikorozní vlastnosti a pak kvalitní lak.Základovku nedávat,opadá to.Ošetřuj to hlavně z vnitřní strany,tam zinkáč a na to body,nebo gumex nebo něco podobného,pak to bude ok.
o 08.03.2007, 15:19 | Squere
no, takovej ten vícevrstvej rez jsem oklepal kradívkem (podvozek) a pak obrousil bruskou, pak sme na to pouze stříkli nějakej gumoasvalt od Motipu, je to s lakem a základovou a super, můžu doporučit
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3239 sekund.