Navštíveno 1057x

07.03.2007, 21:54 |
tomasz | Upraveno: 2007-03-07 21:55:37
pustil jsem se do boje s korozí.. a chci se zeptat jak na to jestli máte nějaký tipy..
kamarád mi radí že to mam servat co nejvíc to pujde, pak napatlat nějakym odrezovačem, setřít, a potom stříknout zinkovim sprejem, no a pak kity a barvy..co vy na to?
dík za každej postřeh
Zalezi, jakou korozi mas na mysli. Ono jakmile tam jednou je, nic ji nezastavi a po jedny zime je zpet. Takze jestli je neco zkrz, vyriznout, vevarit novej kus.
Spis nez zinkac bych dal dvouslozkovou antikorozni zakladovku. A osetrit plech i z druhy strany, pokud to jde.
na zinkac by se spravne kitovat nemelo
takže zinek ne? je ta dvousložková antikorozní základovka dobře dostupná nebo ji budu shánět dýl?

08.03.2007, 10:38 |
kucik | Upraveno: 2007-03-08 10:40:08
k

08.03.2007, 10:38 |
kucik Kit by měl přijít na holý plech,tak to drží nejlépe.Kit má sám o sobě antikorozní vlastnosti,pak na to stříkací kit a plnič, který má taky antikorozní vlastnosti a pak kvalitní lak.Základovku nedávat,opadá to.Ošetřuj to hlavně z vnitřní strany,tam zinkáč a na to body,nebo gumex nebo něco podobného,pak to bude ok.
no, takovej ten vícevrstvej rez jsem oklepal kradívkem (podvozek) a pak obrousil bruskou, pak sme na to pouze stříkli nějakej gumoasvalt od Motipu, je to s lakem a základovou a super, můžu doporučit