Navštíveno 1245x

pred...

12.03.2007, 07:54 |
Hnata přibyl voňavej stromeček a dálniční známka .... Tohle je vzdycky na tech tvych fotkach loterie :o)
já bych to viděl na prahy... ;)

12.03.2007, 08:08 |
Hnata ha uz to vidim - práh!

12.03.2007, 08:08 |
BadyS a ještě aero stěrače? :-)
paráde:) tak co dáme galerii coupeček majitelů na autohificlubu?
:o)
... jako kizdnoH a určitě i nový rejdio ;-)
fuj tálie blueeeh :o))) kdyby tu byl ten smajlík co bleje, tak ho sem dám, je zběsilost koupit si novou thálii když v tý ceně je peckový lehce jetý auto ...
jinak prahy jsou tam celkem se mi to líbí, tak teď už jen KONI podvozek a Tomasony kola a prakticky je hotovo :o) teda až na muziku, ale ta se bude řešit postupně....
podobne jelo s kridlem a s prazskou SPZ min. tyden smer Pisnice, timto dekuji policejni hlidce, ze dotycneho vyfotila a ze mu nasoli mu pokutu, protoze pres plnou a u prechodu prasit do protismeru je opravdu az moc

12.03.2007, 22:59 |
R.I.S Zatím nejhezčí Coupe co sem viděl je u nás v klubu
[ Link ] teď už má i nový kola. Jinak v Mikulově sou dvě jede to dobře co sem viděl je to i hezký až na ty přední světla prostě mi to nějak nesedí na tom autě.
čoveče, nějak si nemůžu pomoct, ale nejhezčí coupe pro mě tady v ČR má nocarret..
někdy je méně více.....
to černý se mi nelíbí ta haubna co trapně kopíruje Ferrari je divná ...

13.03.2007, 10:25 |
R.I.S mě se to právě líbí, ale jedno sem viděl jen hezký lak jenoduchý nárazníky folie a byl to mazel to zase musím uznat
nocu má hezký, ale já radši šervenou :o)))

a nebo jedna 2006

tak nahodím taky

a jednu z MV kde se svezl otec.. já byl totiž ožratý ako prase....autora bych rád uvedl, ale nevím kdo už to fotil:(