Navštíveno 1727x

Tak jsem o víkendu donastrojil motor, nalil vodu, vypral a naimpregnoval po dvou letech KNko, zapojil karbec a můžem startovat :o) Ještě teda dát zadní pružiny aby to mohlo i z garáže vyject...

13.03.2007, 13:24 |
aphex luxus. Lepší než nový.
..sem zvědavej na celek.. nějaký fotečky? ..jinak pěkná práce!!
Díky za chválu. Celek a víc fotek je zde:
[ Link ]

13.03.2007, 13:39 |
Syrup je to paráda!

13.03.2007, 13:56 |
R.I.S hezký, sposta práce pěkná škodovjenka vážně jo
zespod je to neskutecny...
Tak to je husty,nadherna prace kua!
slint, krasa. kezby muj garpidek byl alespon z poloviny takovy!!

13.03.2007, 20:31 |
Tomak Moc pěkná práce, šikovnej!
Moc krásný. Opravdu umíš.

14.03.2007, 03:58 |
Matco moooc hezka prace...
2 Tuner#2: už se těšim na testík do kopce :-)))
Provedení je krásný. Ale už jsem na podobném místě viděl lepší motor, proto tolik netleskám :o)
Díky za pozitivní ohlasy - jsem rád že se líbí.
Včera mě pobavil tenhle mail :o)
ten tvůj žlutej sráč jede 180??????? seš dobrej krmič....... to se už při 120 musí klepat ten starej verk!!!!!!!A jinak je to pěkně HNUSNÝ A ZBYTEČNĚ VYHOZENÝ KEŠE!!!!!!!
MATTESS: JJ já taky - jsem zvědavý jaký bude čas proti loňsku a jak se osvědčí vačka od motorExcelu.
RedBaron: Já taky, skoro v sousední vesnici třeba 1,8T a nebo to zvěrstvo co staví Klásek, ale já jsem zastánce lehkého motoru a delší životnosti převodovky :o)
Klásek tam má převodovku, která to utáhne. Bylo bláznovství fungovat na té původní, nemohla to pobrat :o)
RedBaron: Třeba TUNER jezdí s 1,8T sérii a Vráťa kdysi měl v erku na tom RSo, který mělo něco přes 190HP, ale ta výdrž nic moc :o))
Jinak to, že tam má Klásek převodovku z Rencka vím od prvopočátku co jí tam dával, ale i ta toho měla už plné zuby a dělal repasi. Ideální by byla z Porsche jako byla v 180 a 200RS, ale ta cena...
to Tuner#2: ten mail psal zase nějakej "inteligent", však víme :-)
MATTESS: Holt závist byla a bude :o/
To Tuner2: Máš to fakt super. Moc se mi to líbí. Letos se uvidíme v Tuning Cupu, teda jestli budeš jezdit. Letos budu mít to samý jako ty, ale ne tak dokonalý. Fakt super práce...
Mlaďas: Za každou cenu na TC jezdit nebudu, protože jeden sraz se kreje s Běšinama (to je pro mě daleko hodnotnější sraz) a druhý má kamarád svatbu, tak mu chceme udělat průvod :o) Ale určitě se někdy někde zůčastním a potkáme se.
Na podzim jsem byl v Běšinách taky, ale s bejvalym autem. Tam je to taky hezký, ale v naší partě už neni tolik škodovek jako dřív, tak jedem ne Války do Mimoně. Uřčitě někdy dáme řeč...

14.03.2007, 15:41 |
wekky Moc hezké. Vždycky když takhle udělanou škodovku vidím, je mi trochu líto, že jsem nechal Bublinu rozebrat a většinu sešrotovat...

14.03.2007, 17:24 |
TUNER ....třeba tenhle....))))

TUNER: Ty wole skoro ta samá fotka akorát z druhé strany - teda až na to kukátko do kabiny :o))

14.03.2007, 20:40 |
FXS obojí moc pěkný :-)

15.03.2007, 11:00 |
TUNER Tuner#2 : to abych na něj viděl jestli se tam vzadu nefláká....))
ta tunerova fotka mi pripomina kamosovo erko udelany ala 130 RS kdyz si vzpomenu co mel prace s vymyslenim adekvatni spojky a nad 190 km/h se mu uz prej spatne zataci :o)
Machča: O jaké auto jde a jaký tam má motor?
no Erko replika 130 RS 1.8T VW smejd :)) tedy Made z Pasika
Jo myslíš Víťu:
[ Link ] Ten tam má stejnou spojku jako TUNER a ten s ní problémy nemá a ve 190km/h už snad nezatáčíš - to by fatálně dopadlo v každém autě :o)
jo jo toho vidlaka z Libcevse :)) ted uz problemy nema ale se starou spojkou ta mu porad klouzala ted je to ok modrej dym od gum
v barchettce bez problemu jdou v takovy rychlosti mysky jednou jsem mel tu moznost to ozkouset kdyz se mi do cesty postavil kanec
a znam typa co mu hnijou 2 erka na dvorku v kytkach a jsou v zalostnym stavu jedno r.v 1980 ( to snad nepujde uz ani zachranit )
a jedno r.v 1974 jeste bez tech kozenkovejch sedacek (taky zacina hnit uz i na strese)
a kdo to auto řídil když jsi svýmu autu stál v cestě ? hihihi

16.03.2007, 09:02 |
TUNER Mar : ))))))
Machča : A vy se s Víťou znáte nějak líp?
tuner : sem tam se potkame na nejakym tom peceni prase obcas v hospode ale neni to tak casto
MarauderZ28 : stal jsi mi v ceste a nechtel jsem te srazit

16.03.2007, 21:44 |
Juris ...co to je za Zetor v tom zeleným? :o))))