Navštíveno 1544x

Porschatko dostalo neco noveho AZEV 8,5x18

ja osobne bych na toho modrýho mazla dal nejakou klasu a ne tyto kolesa..je to jen muj nazor..Neprodával jsi to porsche nahodou?
todle auto se mi moc moc líbí,ale tydle kola k tomu totálně nepasujou. jsou moc "moderní" :-( škoda
JO BBska by na to nejaky sedly :o)

15.03.2007, 11:20 |
TROY nevřís :DDDDD
Ti cpu taky furt BBS a akorát remcáš, dostaneš za ucho :)
Neni to spatny, ale chtelo by to klasiku co odpovida autu. BBS jo ty jo.

15.03.2007, 13:13 |
FBS no dal bych tam original porsche kola, z těch dob... nevím jestli to byly BBSa, ale připadá mi že Nevřis a Troy jiný kola než BBS neznaj :o)))
taky mi tam vubec nesedi:-/
na tohle by šli tak 8x15 215/45R15 bbs chrom - zlato :)
tak ja vam sem nahazu vecer fotky s ruznejma kolama
origo jsou 6x14 a pneu 175/60/14
pak jsem na tom mel Rial petipaprsek 8x17
ale tyhle mi na tom zatim pridou nejlepsi
chromaky me taky napadly ale to by tam asi moc nesedelo a je to o penezich
jinak ano vuz je stale na prodej , ale pouze se 17 kama a origo kolama, tyhle 18 pridou casem na jine taky porsche 924
a posledni problem byl jsem rozhodnutej jit treba do funglovek ale roztec 4x108 nic moc vyber
na funglovky bych se vykaslal. Spis bych zrenovoval nejaky oldschool
jo a na pristim voze budou patricne dopasovany kde nebudu lenit a pride cele auto posadit niz
pekny porsche ale ty blby koponenty z Audi jako treba naboje kol v blby rozteci co treba repliky z nejaky 911? :o)
Machča...nojo ale kde vzit a nekrast , na druhou stranu co se tyce spousty jinejch veci diky bohu za audi a spol , proste porsche pro chude
kola origo - akorat guma je nizsi

17ky RIAL co na tom byly jeste nedavno

15.03.2007, 21:45 |
Hanes Asi z toho máš radost, ale tyhle kola se oděj tak možná na nějakou audi a ne na porsche.
Vůbec to k tomu nesedí. Je to starý auto, který má mít starý kola, nebo aslepoň starej design. Šroubovaný BBS s leštěným límcem a zlatým středem to je to co se k němu hodí.
Ty rialy k němu taky nesedí.
Tuníš špatný auto, dej to do originál stavu s dobovejma doplňkama a bude to 100%lepší než takto.
Hanes..jo mam radost lepsi nez ty rialy , jinak jak jsem zde jiz psal nechtel jsem to tunit jen to trosku omladit a dat do kupy , dalsi uz bude origo takrka uplne vse
se mi libi ze jakmile nekdo tuni "veterana" tak se na nej vsichni sesypou jako kobylky :-)
me se to libi... akorat by to chtelo dolu :-)