Navštíveno 1548x

16.03.2007, 09:41 |
mk VII | Upraveno: 2007-03-16 09:46:38
čau chci si kupovat pneu v rozměru bud 205/40/17 nebo 195/??/17
co si myslíte o pneu Nankang SPORT NS-II
rozměry: 205/40 R17
rychlost: V (240 kmh-1)
nosnost: 84 (500 kg)
jsou dobrý? nebo poradte neco podobného v téhle cenové třídě díky moc

jo jak se tady několikrát řešilo,že pneu na stejném rafku pokaždý dělají jiný profil ( á-čka) jak se to pozná?? děkuju
Nankang sem měl sice v 15" ale už bych ve v životě nechtěl. Se mu normálně propadl vnitřek vzorku a guma se mi sjela po stranách a mohl sem v nich mít tlak jaký sem chtěl....i mechanik čuměl jak puk...A na nějakém forum sem se dočetl že sem nebyl sám komu se tohle stalo..
nankang mi od nových vydržel na passatu měsíc. Dostal jsem je jako pozornost od firmy. musel jsem hodně jezdit takže za měsíc to dalo necelých 15 000 a bylo po nich. možná jsem po nich chtěl moc. Já nevím.
Vloni jsem kupoval Nankang sport NS 1 a spokojenost (215/45 x 17).
v zivote jsem nemel tu cest seznamit se s horsi pneu nez je Nankang
a jaký jiny mi doporučíte? děkuji

18.03.2007, 17:49 |
Beda pry nejsou spatne Firestone SZ80
GY Eagle F1, Dunlop SP Sport MAXX
Co je horší, novej Nankang nebo 10 let starý pirelli?
Pokial mozem poradit, mal som Uniroyal Rainsport 1 (vzor bude podobny :-) a maximalna spokojnot.
schimi : hmm a kolik stojej?? ja jsem je našel ale jsou kotel drahý to si muzu koupit už lepší za ty prachy
mk VII: cena z www.barum.cz 3 993,50 Kč.
Len to je dost oproti tomu kolko si asi ochotny dat. Problem je ale v tom, ze pneu su velmi dolezite a neoplati sa na nich setrit. Jedine pohladat nejaky kompromis. Ale v ziadnom pripade nekupuj to najlacnejsie.
hmm za ty prachy si uz muzu koupit Toyo nebo mozná i Dunlopy :)
takže sorry :)
ale já to nechci na normál ježdění tak nechci zbytečne vyhazovat prachy a to aby to v létě ujelo par km,tak staci levne pneu