Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Znáte někdo tyto alu ?

o Navštíveno 996x o
o 16.03.2007, 16:24 | No Respect | Upraveno: 2007-03-16 16:26:16
Jednoho klubáka z vw-clubu zajímalo co to jsou za kola. Já zkoušel hledat, ale našel jsem jen dost podobný (ASA, MAK apod.), ale né úplně přímo tyto. A i mě samotnýho to zajímá, takže se ptám jestli někdo neznáte alespoň podle té středové krytky značku těch kol ? Teda pokud tam není daná jiná. Auto na fotce je passat 3BG (01´-05´) čili rozteč zřejmě 5x112, pokud tam nemá podložky.

předem díky!

foto k příspěvku  od No Respect

o 17.03.2007, 16:00 | macek
No Respekt: Ten klubak jsem ja taky hledam a nemuzu nikde najit
o 17.03.2007, 21:37 | No Respect
aha ok :-)
já se totiž zatím ještě na vw fórum nedostal, ale četl jsem tvůj příspěvek, tak jsem to ve chvilce koukl, ale zítra snad už bude konečně víc času, tak zkusím pohledat dýl, snad se zadaří :-))

ale kolečka hodně luxusní, víc fotek asi nemáš že ?

škoda, že nikdo nezná alespoň značku kol, pak by se hledalo o dost líp.
o 18.03.2007, 05:47 | macek
Foto mam jeste jedno . Budu rad kdyz neco najdes zatim dik

foto k příspěvku  od macek

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3804 sekund.