Navštíveno 1934x

16.03.2007, 19:48 |
fredh Viděli jste už tuhle hrůůůůůůůůzu...????
[ Link ] 
tohle snad eReSu nikdo normální nemůže udělat :((
to sou debílci rsko sice nejni až takovej krasavec ale udělat todle?snad ani nejni možný
no opravdu je to hnusny, zvlast zrcatka
aaaale klucí, dávejte bacha kolik jich za chvíli potkáme .-)))
tak tomuhle rikam TESCO TUNING.....fuuuuujjj...oplacat to takhle hnusne plastama.
Co se divíte - Milotec....... Z jejich dílny sem zatim nic kloudnýho neviděl.
Já teda nechci nic řikat, ale tohle je ještě dobrý, se mrkněte na staráho Superba Milotec, to je stromeček...
sakra, nemůžu nikde najít ty fotky Spb jak byly kdysi v Autosport a tuning

16.03.2007, 21:46 |
Juris ...toho jejich designera,zabit málo:o(

16.03.2007, 21:49 |
Mr_xx nemohli to radši nechat radši v serii ?
no zase bez lemu a vše v barvě tak je to dobry!!!
jj, je fakt ze kdyz to bude v barve, bude to lepsi :o) kdyby to dali na fotce v barve, tak si toho "nikdo nevsimne" :o)))
ale samo to nic nemeni na tom ze je to hnus :D
no dyť je to škodofka, tak co byste chtěli ....

17.03.2007, 00:05 |
nome no upřimně vy už jste viděli něco hezkýho od milotecu ??? já teda ne nechápu že tahle firma neni davno v krachu
no ty voe!! Ty lemy a ten predni naraznik,to je proste neco otresnyho!!!! Fuuujj!
SHIT jako všechno od milotecu...
fuj, fuj a ještě jednou fuj

ta červená není spatna, zrcatka a ty kruhy kolem mlhovek do barvy a nezlobil bych se

17.03.2007, 21:04 |
Pekys No tak to už je fakt moc, jak tohle někdo může pustit na trh, to nechápu. Obzvlášť ty dvě nalepovací cosi nad čelnim oknem Romstra jsou fakt síla. Blee

17.03.2007, 22:18 |
Fipo poblil jsem si klávesku

17.03.2007, 22:23 |
Syrup Milotec- zasobarna tuzeru, a ze jich neni malo :-)

18.03.2007, 00:29 |
Pekys protože když to přece vyrábí milotec, musí to bejt dobrý ne? A určitě to i přidává výkon díky zlepšený aerodynamice :o))
Pokud se to naháže všechno do barvy,tak to není až tak hnusné .....ale jina je to "BenzinkaTuning" :-))
To kreslil nějakej číňan......!!!!!!!!!
Nevite nekdo kod ty barvy tech RS? Konkretne ty modry? ;)