Navštíveno 1982x

Povedlo se mi sehnat novější světla na Coupé, moje stávající žluťáky nebyly moc in, co říkáte na rozdíl?
před

před

a po...

mezitím začlo karapet snežit, tak je to mokrý, jinak sem velice spokojený, ještě uvidíme rozdíl v noci, jinak tady jsou starý chuděry, kdyby je někdo chtěl, budou za levno k mání ...

ty blaho to je mazec ,... budes tam davat xenony?
mno muzes mi je poslat na experimentovani dal bych tam bixenony....
xeno: to by byl masakr uz :-D
já jsem opravil starý zažloutlý

tady si někdo moc přál Ferrari :o)
ty jo,a le v tý červený se mi to líbí moc.... je to fakt pěkný
Jako tykeev, vypadá to moc dobře v barvě.
nevím co s těma světlama ty lidi dělaj.. mam origo rv. 95 světla a jsou stále tip top...
No tak ten od clena mladej, je nadherny - jak to auto nemusim, toho bych se nebal! Krasavec (mala modenka) :o)
mladej to má pjekné :o)
Honza: me se neptej, ale proste sem ty svetla mel cely zluty...
Když jsem auto koupil byly světla luxusní ,ale parkrát jsem navštívil ne z¨rovna šetrnou myčku a dopadly jak dopadly.Tak jsem musel situaci řešit a výsledek mě samotnýho překvapil. PS děkuju za kladný ohlasy.
jak si to žlutý dostal pryč?
z venku jsem to vzal vodním smirkem 1000 pak 2000 a nastříkal průhledným lakem a zevnitř to stačilo vytřít a vyleštit pastou na plexi.

19.03.2007, 23:55 |
JP Hodit na pár minut do trouby, rozlepit a vyčistit, práce na hodinu a obě světla jsou jako nový:)
mladej... ještě jsem neviděl a vypadá to výborně... jen se modli, aby to neměl každej druhej....
Opravdu to máš krásně udělaný! Pochvala

19.04.2007, 12:39 |
LoMo mladej: ty světla jsou opravdu super!