Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > nárazníky na CRX II

o Navštíveno 1101x o
o 19.03.2007, 12:55 | rapidak
Potřeboval bych pomoc s výběrem nárazníků (přední a zadní).Je to na CRX II.Moje představa je čisté a jednoduché nárazníky co by podtrhli krásu auta.Všude nacházim samé extrémní a tvarově úplně strašné nárazníky.Kdyby měl někdo nějakej tip tak jsem s ním.Jo a cenovka rozumná takže nedavat nárazníky přes 10000Kč a podobně.To už si je můžu nechat někde udělat podle svých představ ale je to finančně náročnější.Díky za každou radu

o 19.03.2007, 13:38 | cira
Co takhle tento.

foto k příspěvku  od cira

o 19.03.2007, 13:51 | tykeev
jééééé... kámoška... ;-)
o 19.03.2007, 15:19 | Kesam
I z extremniho se da predelat na decentnejsi:-)
o 19.03.2007, 15:23 | Only_One
ja mam na prodej tenhle. nevim jestli se ti bude zdat extremni nebo ne ale je delanej z originalu a defacto ma jen otocenou tu stredovou díru a dalsi drobne upravy. dystak se ozvy na icq 264274836 predstava cca 2 tisíce

foto k příspěvku  od Only_One

o 19.03.2007, 15:24 | Only_One
ježiš na tý první fotce trčí do výše Minimike :o) :o) :o) nepřehlédnutelná dominanta fotky Lool
o 19.03.2007, 20:12 | rapidak
přední nárazník jsem myslel něco na tento způsob...klasika 3 otvory ten se mi docela zamlouva.

foto k příspěvku  od rapidak

o 19.03.2007, 22:39 | jiras
Taky řeším podobnej problém.. ale já tam chcu i podobně výrazný lemy jak jsou na posledním obrázku, takže stejně asi nezbyde nic jinýho, než si je buď vyrobit, nebo nechat udělat. Do zadu ještě jakštakš ujde tohle - [ Link ] - ale taky to není ideál. Na předek sem přemejšlel koupit tohle - [ Link ] - rozřezat to a zlaminovat tak, aby to přesně sedělo na crx, ale ještě nevím.. ale asi takovej styl chceš taky ne?
o 20.03.2007, 01:10 | rapidak
jiras: presne tak takovej styl by se mi zamlouval.Myslel jsem že na CRX toho bude mraky ale zda se mi že narazit na kloudnej jednoduchej naraznik je jako hledat jehlu v kupce sena.Same velke nevzhledne monstra nebo milion otvoru:( FUJ ....už asi tyden hledam po netu něco co by mě zaujalo ale marně:(((všechny e-shop obchody nabizi to same a nic pekneho...Už jsem zoufalej:)))
o 20.03.2007, 19:31 | gizmi
Koukam s CRX tunery se roztrhl pytel.. No ja osobne ji mam taky..a reknu Vam me se nelibi vubecv nic..:( Ten cernej co tu je je asi jedinej, jinak hruza co se prodava..Nakonec to budu resit koupi jen decentniho lizatka..Vic asi nic, protoze v serii je krasa a takovych je malo uz..
o 30.03.2007, 11:28 | CRXMen
měl jsem super lízátko origo od Poster, do té doby než mě ho
zrušil jeden idiot na parkáču. Ted už se nedá u nás sehnat. :-(

foto k příspěvku  od CRXMen

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3552 sekund.