Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Spreje na plasty

o Navštíveno 1484x o
o 24.03.2007, 11:12 | Collin
Máte nějaké zkušenosti? Kámoš by chtěl sprej do interiéru na nějaké plasty. Slyšel jsem že to nebude držet.
A co spreje na čalounění třeba tapec atd?
Jestli máte někdo zkušenosti....

o 24.03.2007, 13:18 | Big_Max
já jsem stříkal plasty v interíéru a prvně jsem je nastříkal základem na plasty kterej se dá normálně koupit, je to normálně čirý ,ale údajně to má lehce naleptat povrch aby se líp chytli další a pak jsem to šplichnul plničem ve spreji a na to normal barvu taky sprej a drží v pohodě, nepraská, neloupe se a drží už rok!
o 24.03.2007, 13:58 | Escudo
ještě se někdy dává po nastříkání tim základem na plasty bezbarvej akrylovej lak ve spreji, vyhladí vroubkování a na to teprve klasickej lak
o 24.03.2007, 18:16 | Collin
Ok díky
o 24.03.2007, 23:21 | darkangel10 | Upraveno: 2007-03-24 23:25:32
Ahojky tak trochu vlastnim autolakovnu a ta těch pár let jsem se o plastech naučil dost a stálo mě to hodně nervů Very Happy je důležitý abys mi řekl jak ten plast vipadá , jestli má nějakou strukturu nebo lisovanej vzor atd. pak jestli že neni hladkej a ty bys ho chtěl jako kdyby to byl díl norm. na autě tak brusnym papírem 240 odbrousit do hladka pak nitroředidlem nebo acetonem poprášit pistolí, až když to uschne tak poprášit leptačem na plasty (plastick primer) zase nech uschnout a pak jestli že se jedná o měký plast tak do plniče pridej změkčovadlo a jestli je ten plastík tvrdý tak nato flákni obyč plnič, nech uschnout min. 20hod. při 20ti stupních! jinak se ti to propadne a oběvíse ti tam brusy nebo se ti to bude zvedat... pak zbruš brusnym papírem 1000-1200 a můžeš stříkat barvu... za výsledek a trvanlivost pokuď dodržíš tech. postup ti pak ručim... tak mnoho zdarů
o 25.03.2007, 12:48 | Collin
darkangel10: Psal jsem ti mail.
o 26.03.2007, 01:10 | darkangel10
jj už jsem ti napsal zpátky... :D
o 26.03.2007, 12:54 | Katy
v pohode, chce to kvalitni pracicku a spreje....strikala jsem si taky, a neloupe se !
o 26.03.2007, 23:52 | darkangel10 | Upraveno: 2007-03-27 00:08:39
Čoveče rád bych ti napsal "normálně to poblij barvou" ale... palubovka je to nejhorší co se přípravy týče je to nej shitt z pravydla je prochcaná cocpitama atd. to co jsem tam psal je velice stručná příprava a jedná se o přípravu nárazníků atd. jinak abych ti dal přesnej tech. postup tak já jsem strávil 20hodin ve školní lavici na školení jak stříkat veškeré plasty od firmy Standox... udělej to tak jak jsem to napsal, jde hlavně oto jak co nejlépe narušit a naleptat ten plast než se dá do plniče ať z plechovky tak spreje to je už vedlejší dam příklad... známej chtěl ušetřit a dělal si komplet interier sám podle návodu co si přečetl na spreji na interiery, já se smál do předu... rok jezdil a všude vyprávěl že neni problem, pak usadil muziku a do toho přišlo léto a co se nestalo??? barva komplet od slunce a vibrací z muziky v pr... a já??? opět smích. Muj závěr... nemá cenu šetřit na miláčkovi je otázka času kdy se ukáže co kdo obešel a hlavně si uvědomte že lidi kteří tyhle postupy vytvářejí zato berou good money tak se od nich poučme a nemá cenu vymýšlet nic nového jim to taky netrvalo pár minut než to vymysleli... jsem se málem udatloval

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3885 sekund.