Navštíveno 695x

Zdravim pratele, resim zase barvu na trmeny V6ky tak snad bude dobre videt barva tohoto vozu - je to HNEDA METALIZA - vuz je clena MIKELEho! Jakou barvu mame pouzit?
Diky vsem THULLO

šedočernou, tohle je decentní barva, bylo by hulvátství tomu dát něco zářivýho

27.03.2007, 20:25 |
Mac Tak když nemá být zase extrémně zářivé, tak stříbrnou nebo bílou. Ta ale bude hned zasraná. No všechny budou, ale na ní to bude nejvíc kontrastní. Dávat zase na třmen něco podobnýho jak má kastle, mě pak celá práce barvení připadá jak prst do krku (obzvlášť u tak tmavé).
Hmmm, na tohle auti
[ Link ] ů
jste mi doporucili zlatou (viz 3ti fotka z 8:07) a pecka - myslite ze ta zlat by se hodila i sem?
Bila a stribrna - nee - to by se nelibilo me, vzdyt stribrne jsou origo a bila se mi tam nejak neoddi...
Napada vas jeste jina nez ZLATA, BILA, STRIBRNA a CERNA?
Ta mě napadla jako první, ale pak si řikám aby se to netlouklo s těma kolama zlatá..... aspoň by to nesvítilo to je fakt
jasna cerna, vsechno ostatni se mi nelibi :o) max na porsche orig. cervena :o)
Když už se s tím barvit, tak ať to za to stojí..... :-D

cerna,stribrna nic jineho bych tam nedaval

27.03.2007, 22:29 |
Zip Já bych dal černou
cervenou dle me nic nezkazis i kdyz je to udajne proflaknuty... jinak stribrnou nebo cernou.
Než jsem si to přečet tak jsem si říkal zlatá nebo žlutá jako ten vysavač za tím..... ke hnědý půjde....

28.03.2007, 13:41 |
Mac První, co mě napadlo byla ta žlutá, ale ani jsem se neodvážil to sem napsat. Kontrastní ale nechce, no:-)

28.03.2007, 16:06 |
mates cervena