Navštíveno 2689x

Ahoj!
Otec si na Peugeot 306 vyměnil orig volant s Bagem za sportovní a teď mu svítí kontrolka na Bag
Prý se to dá odstranit odporem,který se napojí na kable co vedli do Bagu!
Nevíte velikost Odporu?
V práci jich máme Hafec,ale nevim Hodnotu!
Dík za případné Rady
hmm, nějak nechápu smysl výměny..... :-(
U opla mi na diagnostice hlasi smycky odpor kolem 3,8kOhmu, zkus tak nejak.

27.03.2007, 21:21 |
dewar já mám 4*bag,ale vyměnil jsem sedačky za skořepiny,a taky mi svítila kontrolka,tak jsem zajel na Opel a oni mi to píchli na počítač a vymázli chybu a bylo to.A kdyby ti to nešlo,tak si jí píchni třeba na kontrolku oleje,když nastartuješ,tak ti zhasne a na STK pohoda
nebo vyndat zarovku a je to :-)

27.03.2007, 22:11 |
m1tv jj vyhod žarovku a vyndej řj airbegu nebo ji odpoj ...
Řekl bych spíš 2,7, ale rozhodně se to nepokoušej na airbagu měřit. Pouštět do něj proud není moc dobrej nápad. Dostat pytlem do pytla by asi bolelo :-(

27.03.2007, 23:22 |
zipp | Upraveno: 2007-03-27 23:23:23
panebože, vy ste fakt hloupí lidi...nato se nic jinýho říct nedá...
když už dáváš sport. volant místo volantu s vakem, tak kup aspoň sport. volant s vakem, ne?
nechceš ještě odpojit abs, aby to hezčeji smykovalo? a nebo vůbec..... zruš brzdy a brzdi ručkou, to bude vypadat nejlíp...... ještě si narvi kufr pořádnou bednou s reprákama, ať tam už nic nedáš a udělej si pořádný domečky na repráky na dveře a na sloupky, ať ti to co nejvíc zavazí..
kdy začnete dělat normální věci ??? !!!
zipp
delame
ta zarovka je super napad nebejt lidi jako xenonman (P)
tak mame vsicky prachy fuc za volanty z vakama
SilverGhost (P)
cece dostat pytlem je kuwa neprijemny jednou sem dostal ja i kolega ktere to zpusobyl ja byl sprajclej v sedasce a jeho druhej hopnul na zed strasna sranda ti povim)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Prelepit izolackou. ;-)))
ja to taky resil vytahnuti zarovky:-)
zipp: Něco proti muzice v autě????!!!!!!
zvejkacka nebo karamelizovanej bonbon
a co jsou to airbagy? :-) odjezdil jsem skoro celou zimu s Mkem bez ABS, clovek se alespon nauci brzdit (takze ted tam je pocet el. pomocniku=0) :-)
tak třeba když u Probe vytáhneš žárovku vod Airbagu tak začne řvát bzučák a nedá se v tom jezdit, každopádně nahrazení odporem je vcelku běžná věc, ale hodnotu z hlavy taky nevím ...

31.03.2007, 19:46 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2007-03-31 19:47:18
tak na netu píšou 5 ohm
P.S. co je to za dementa ten Zipp ? Nějakej zamindrákovanej důchodce ?
nejlepsi zpusob je napojit kontrolku jinam aspon nejsou problemy na STK treba sobezne s kontrolkou na olej nebo nabijeni
Marauder :D asi
ono když tam narveš ten odpor tak se to chová naprosto korektně jako by tam bag byl, vím, že sem to jednou cpal na M5 kámošovi

09.04.2007, 22:28 |
cutik odpor ma hodnotu 300ohm davaj to v autorizovanem servise Bmw a ja to mam taky....:-)