Navštíveno 1384x

Poradil by nekdo, jak vyresit kliky na dverich? Zavarene se mi libi nejvic, ale zda se, ze ta doba uz je pryc a navic je velky problem s bezpecnosti.
Originaly jsou zase prilis napadne na zahlazenem aute.
Mel by nekdo radu, jak je vyresit? Delaji se treba nejake miniaturni, ktere by se pouzily z jineho auta?
Hodně se používaly kliky z Audi.....
jj kliky z audi 80 se používaly dost dlouho.. Jěště se mi líbilo jedno řešení, a to bylo udělané tak, že v podstatě se použila jen půlka toho vybrání na kliku a druhá se zavařila s tím, že tam byl takový ten gumový spínač na elektromagnet jako má třeba Fabia combi na dveřích od kufru nad RZ a tím se to otevíralo. Snad jsem to popsal dobře, srozumitelně..
Nad audi 80 uz jsem taky premyslel, klika je sice mala, ale porad hodne vystoupla.
Popsal si to dobre, budu nad tim premyslet...

28.03.2007, 09:58 |
wekky A co třeba kliky z Barchetty? Ty jsou velmi elegantní a v zavřeném stavu lícují s karoserií..
to Luther? klika z Audi, že je vystouplá? vždyť je zapuštěná....
viz fotka z mého golfa

Kliky z Ford Probe prvni generace...

28.03.2007, 13:12 |
roman kliky z audiny,vyděl sem je v nějakým tuning e-shopu.byly i z kusem plechu,kterej se jen navařil na dveře.pokud to najdu,ještě písnu

28.03.2007, 13:53 |
roman tak sem to našel
www.reviloshop.cz
čus

28.03.2007, 13:55 |
roman tykeev : pěknej golfík
roman: díky... ale takhle už vůbec nevypadá... tenhle je rozebranej do posledního kousku a celej se přestrojuje i s novým motorem do nové kastle :-)
Romane diky, dobry odkaz...
Kliky z Barchetty jsou paradni, zkusim je sehnat, ale asi to nebude zrovna lehky.
jo kliky z barchetty jsou luxusni to muzu potvrdit