Navštíveno 1520x

Myslím, že nejsem sám, koho to zajímá. Jak se ti s tou potvorou jezdí, povídej, přeháněj :o)
se vtírnu, tady máš postup jak vyměnit to ložisko v posilovači
me to taky zajima :-) hlavne z toho interieru uchcavam.Maro,nemas nejakou fotogalerku?to auto se mi libi,rad se kocham :-)
Tak on nic nekvákne, já se na to vyflajznu :o)
sry sem večer vůbec nestíhal nic natož čeknou ahc :)))
přehánět nebudu ale popravdě sem z toho pořád nadšenej ...... když to neni taková ta hrudkatá silnice (hrubej asfalt ) ale ta hladká či hladší tak to je neuvěřitelně tichý (v roce 98 jedno z nejtižších aut na světě) a je to víceměně stejně tichý tak do 160 ..... pak do 200 je to taky uplně vcajku a tak kolem 220 už je slyšet víc ten vzduch okolo ale pořád nic moc :) .... spotřeba vzhldem k tomu že většinou jedzim prahu , zácpy a z křižovatky vyletim pokaždý jak prase tak se pohybuje 14-15 ..... maximum co de je 18 a minimum při jízdě jako ostatní socky tak 11 ...... podvozek je takovej houpavější ale i přes to dokáže v zatáčce bezvadně sedět a když se do toho při dá RSS jednotka (road suspension system) tak to je v zatáčce cca bez postraního náklonu ........ brzdy docela vcajku , ovšem když člověk chce zabrzdit třeba z 200 tak to se mu už moc nechce ty skoro 2t sou docela cejtit takže brzdy bych ocenil silnější ale mám už vyhlídlý na ebayi vrtaný kotouče ;-) ...... výbava je super a všechno tam funguje až na jednu věc a to je že mám neustále problémy s bas reprákem u mě vepředu ve dvěřích....... žek bych že podle klima podmínek se kroutí prachovka co je zezadu a cívka chrčí o magnet...ale dělá to jen občas..... mno ale včera sem se nasral a na parkovišti sem ho odpojil a asi ho nechám nějak repásnou neb ten jen tak neseženu :)) jinak audio jako takový pracuje na 1* , tuner bezvadnej včetně RDS atd a changer taky pracuje jak má ........
co sem zatim měnil tak to je :
-olej za 5w-50 USA kastrol
-svíčky platinový
-zadní desky , nebylo třeba ale asi sem je přehřál a píská mi to tak vyměnim i přední
-mám nachystaný řemeny na výměnu .......
-a to viz obrázky nahoře :)
prostě pohoda...... kdyby tě zajímalo ještě něco tak to napiš :o)
s fotkama na vás myslim ale pučil sem tchánovi foták takže nemam moc cim nafotit ale přece jen sem něco nahodim co sem tak narychlo zvládnul :)
kompletní fotogalérka je kdyžtak tady :)
[ Link ]
víc toho zatim nemám, až bude fotak tak to nafotim .. . . . .tady je to špinavý jak prase :)

MMT - to chces rict, ze ty modry cislika na pristrojovce se jen odrazeji jako na promitacim platne? Ze to vysila z vrchu a ty koukas na odraz? (viz foto 9:18) Jestli jo, tak to je mazec resene... :o)
jo odrážej ale sou zelený ;-))
A jak je na údaje na přístrojovce vidět třeba od spolujezdce nebo ze zadních sedaček? Předpokládám že je to zkalibrovaný na pohled řidiče ale pro ostatní to bude asi zkreslený.
na přístrojkovku vpohodě, akorát to je vidět jakoby promítly za budíkama takže takový hypno....... třeba panel klimačky je zkalibrovaná na lidi vepředu takže se tam kouká tak nějak zezhora a pro ty vzadu tam je trochu řízlej spodek ... .)
hmm a pak, ze me z ciferniku mrda . . . :-)
Corvette to promítá na přední sklo od roku 97