Navštíveno 1226x

11.04.2007, 18:38 |
Fipo Hledal jsem a snad se to neřešilo.
Jak je to s defekt sprejem? Můžu ho normálně vyměnit za rezervu nebo mě budou policajti jebat a dávat body dolů,když nebudu mít rezervu? Thnx

11.04.2007, 18:49 |
Tony (M)
Mno ja jsem uz nejakou tu pokutu dostal za to ze jsem jim neukazal rezervu ( i kdyz v aute je ale po muzikou ) a tak jsem poridil sprej a mam i kompresurek :-) Tak uvidime az me pak cajti zastavi dam vedet :-D
Jinak co vim tak nektery novy auta uz ani rezervu nemaji a maji jen sprej .. Tak nevim..

11.04.2007, 22:18 |
Shr3k | Upraveno: 2007-04-11 22:18:42
(2) Povinnost podle odstavce 1 písm. c) a d) a povinnost vybavení vozidla náhradními koly rozměrů podle písmene e) se nevztahuje na
a) vozidla, která mají opatřena všechna kola pneumatikami zvláštní konstrukce umožňující nouzové dojetí po defektu s indikací defektu v kterékoliv z pneumatik nebo u vozidel kategorií M1 a N1 s indikací defektu v kterékoliv z pneumatik, která jsou vybavena prostředky pro bezdemontážní opravu poškozené pneumatiky umožňující nouzové dojetí,

11.04.2007, 22:20 |
m1tv a nebo musi mit spešl homologaci jako teřba pažout 206 rc ta ma taky jen sprej ofigo od vyrobce..
ten spray je hroznej, hlavne v pneuservisu te budou pak milovat :)