Navštíveno 1701x

Tak už asi končím s úpravami, jen ještě xenony od xenonmana

11.04.2007, 22:08 |
m1tv zadni svetla ee... radši origo nebo kristaly ,bily ale nikdy chrom přišerky s.r.o...
krásná a ty zadní světla taky s4:-)moc pěkná úprava napiš více motor atd....

11.04.2007, 22:47 |
m1tv třeba tydle sou gut....

m1tv:něco takového jsem myslel:-)
vypada super, ale fotky by mohly bejt lepsi
nevim proc, ale ta posledni mi pripomina CLK (asi ty kola)...

12.04.2007, 08:23 |
Boris to bude kolama a barvou.... mě taky ;D
Jinak Flash krásná A4 fakt mazec.... taky nemám rád světla typu bonboniéra v alobalu ale tydle jsou podle mě cajk... neříkám že by krystaly nebyly lepčí ale hnusný nejsou..... a navíc dost seděj k těm předním... líbí komplet ; )
udělej lepší fotky, jinak to vypadá na pěkný decent a mě se líbí i ty zadní světla....
Je to A4, RV 96, přední nárazník S4, prahy S4, a vejfuk remus na S4, kola jsou 8x17 ET 35 AEZ Xylo, gumy 2254517, vzádu podložky, přední lampy z faceliftu Valeo, motor je TDI, (ted sem možná někoho zklamal ale já sem na výsost spokojenej), Snížená je o 4O mm, jináč tam toho moc neni, líbí se mi, tak jak je, ještě ty xenony a budu spokojenej na sto pro. Jinak ty zadní světa, samo by se mi víl líbily krystaly,ale natolik abych do nich zase investoval mi neva. V té době když sem je kupoval tak nebyly.
prostě se mi to líbí, v jednoduchosti je krása.....povedená práce. Jediné, co by autí ještě slušelo je střešní okno :-)
a co za tdi 66 nebo 81kw???chip??já proti tomu nic nemám aspon je to prodejný a nejede to špatně

12.04.2007, 14:01 |
Katy mas to hezky.
parada, presne jak to delam ja :) pouze original je original :) a tohle auto vypada naprosto luxusne
chrom zrcatka a koberce S4 :-)

Krasna,jen ty svetla zadni teda nee,ale spis ty krystaly jak uz tu bylo receno. jinac super sedacky,ty jsou co zac?
sedačky jsou od Autostyle. Jsem s nima spokojenej. Auto používám každý den a jsou bez poškození..