Navštíveno 1500x

tak jak koukám, každý druhý příspěvek je o nových kolech, tak se k nim přidám .... sice né všude jsou pozitivní reakce, takže tu taky nečekám samou chválu, ale mě se to tak líbí .... :o)))

16.04.2007, 12:04 |
Petura | Upraveno: 2007-04-16 12:08:17
Jestli líbí Tobě tak je buřt co na to ostatní. ;)
Jinak super drážkovanej beton, podobnej je i ve Vyškově na letišti a kvůli němu zrušili první závod driftchallenge pže při ostrým testování vydržely pneumatiky cca 8 minut. :D
tyhle kola se mi začali hodně líbit a co jsem tak koukal, tak slušejí tak 80% autům, takové universály :-)
jojo, kola jsou to hezký, ale jestli to auto pořádně nesnížíš, tak to bude vypadat jak nakopnutá koza....
protože znám i jaké alternativy přicházely v úvahu, tak tyhle jsou jako dotek božího prstu :-))) né, jsou fakt pěkný .-)
Peturo, ty vopičáku jeden. To si nemoh vymyslet nějaký kola ze svý hlavy a koupit jiný, než mám já. Kdybysme se neznali, tak nic neřeknu...
:-)
mozna mohli byt o palec vetsi. Jinak super ...make your choice....
ted na to koukam, mohlo to byt vetsi i o 2 :-)
jak se jmenujou tyhle kola? Já našel ty samé, ale jen s 5-ti dírama - ne na šrouby, po obvodě.
Keskin KT5. 6 dir maj jen 15, od 16 jen 5. V 15 by to kolo bylo s 5 moc plný. Já je koupil nový před měsícem...
ok, díky za vyjasnění :-)

16.04.2007, 15:17 |
paia no nevim, podle me jsou moc maly a vzhledove se na Magdu vubec nehodi, ale to je jen muj nazor.
paia ...no citím to stejně ...
no tohle auto by bez problémů skouslo 18" kola, ale problém jsou jako vždy finance, najezdíme docela dost km a než abych škudlil každou korunu a ve finále koupil volítaný gumy v 18" nebo v 17", tak proto mám 15" a nový gumy koupím za "hubičku" ...
bylo v plánu dát 16", kde cena za gumy není zase taková, ale tyhle kola byly za dobrou cenu, tak jsem je vzal ... možná časem (během léta) dojde na výměnu za 16"
dolů by to trošku chtělo, ale je potřeba na autě udělat i jiný věci aby všechno bylo 100% a zase nějaký brutální snížení taky nechci, protože auto jezdí každý den a jezdíme s ním téměř všude ....
mě se taky líbí, jen to trošku pustit k zemi