Navštíveno 3111x

cau vysvetlil by mi nekdo jak funguje ? a zajimalo by me jestli to treba nici turbo nebo motor nebo naopak setri.. ? diky za info. a kdyztak za kolik se tak da sehnat nejakej slusnej... ?
funguje tak, ze pri zavreni skrtici klapky v trubce mezi turbem a klapkou vznika prebytecny vztlaceny vzduch, ten se odrazi od klapky a smeruje zpet k turbu (k lopatkam) = zpomaluje je, BOV funguje jako papinak u hrnce, kdy ten prebytcny tlak odpousti bud zpet do saciho traktu (bypass) nebo do atmosfery, je ovladany podtlakem, ketry se tvori za skrtici klapkou, kdyz je klapka uzavrena

19.04.2007, 20:23 |
golfista hanz | Upraveno: 2007-04-19 20:25:36
rajdlos : takze to setri turbo ? pochopil jsem to spravne ?

19.04.2007, 20:27 |
20bad pri spravne funkci zmensuje BOV turbodiru

19.04.2007, 20:33 |
imax no nevim jestli Turbo setri spis je pri znovuotvoreni skrtici klapky spravnej tlak vzduchu od Turba, ktere neni ovlivneno spetnym tlakem a tudiz pracuje tak jak ma.
no setri, nedojde ke zpomalovani lopatek a jejich zahrivani, ale da se rict, ze setri, montuje se mezi skrtici klapku a turbo, ze sani se pak vyvede podtlak
na jake auto ho chces?
tam ho vymenis jen za stock BOSCH ventil a zaslepis diru do sani
no a kolik si na nej mam tak pripravit ? nejakej slusnej...
3-6t. Kc
kdybych chtel mam BOV od Bailey primo na 1.8T, kompletni kit se zaslepkou do sani, ma najeto cca 500km
Cena za komplet 4000Kc

diky za nabidku popremejslim o tom.. cekal jsem ze to bude levnejsi zalezitost ale nevyznam se v tom... kdyztak dam vedet, jinak diky moc za info...
Rajdlos: podrž mi ho do konce příštího týdne...písnu pak ICQ...

20.04.2007, 10:30 |
20bad ja bych ti doporucoval tenhle
[ Link ] , tam ti nehrozi ze ti jednotka bude hazet chybu
20bad: pravda, že motor, který má váhu vzduchu může házet chybu, ale tu já nemám, takže směle do bailey :o)))
mam na prodej tenhle na cene se nejak dohodneme, ale kvalita co ma radjos je kvalita, jinka tenhle nehazi do nouzaku precipovany autka vyzkouseno...