Navštíveno 1216x

20.04.2007, 08:28 |
brzda konečně jsem sehnal člověka ktererj zvládne dodělat klimu do Golfa IV akorát si musím poshánět matroš. proto se ptám co všechno je potřeba?
vy*** se na to, s elektrikou je hroznej voser a po mechanicke strance to taky neni zrovna nejjednodussi
jinak:
jinej remen
klima kompresor
klima chladic
klima kond.
trubky s cidlem
topeni
ovladani klima
elektriku

20.04.2007, 08:37 |
brzda ten chlapek co by to zmaknul delal v porsche brno a do te elektriky vidi.
tak ted nevim. kazdej rika at se na to bud vys... nebo prodam auto a koupim jiny s klimou. jenze jezdit v cernym aute ve sklenikovym efektu neni nic moc a prodavat je ho taky skoda kdyz jsem pomenil pulku podvozku vcetne konzervace a dutin a mam skoro celolak

20.04.2007, 10:29 |
dakty pokud to chceš zmáknout (taky mě to čeká na GIV teď v červnu), tak mám nějaký komponenty.. máš už zprávu na VW Clubu
Jedinné konstruktivní řešení je opravdu pořídit si auto s klimou. To už zjistilo mnoho lidí. Dodatečná vestavba bude vždycky opruz, bude nákladná jak časově, tak finančně a hlavně, martýrium nakupování vrakoidních dílů v neznámém stavu se může vymstít v tom, že to už už budeš mít tak nějak hotové, aby jsi po naplnění zjistil, že je některá z klíčových částí v háji a začínáš znova....fakt to za to nestojí....
nesel bych do toho.
Podivej se, kolik lidi neni schopnych ani klimu zprovoznit.

20.04.2007, 16:40 |
Aki kasko daval klimu do fabie, treba ti poradi vic.. ;)
jednou sem mel moznost jet v aute kde byl dodelanej klimatronik a nejak se to nepovedlo naladit takze to pozadovanou teplotu neustale dohanelo nejstudenejsim vzduchem asi ten co to montoval udelal nekde chybu v zapojeni

21.04.2007, 10:58 |
kasko Jj, já jsem dával klimu do Fábky. Ale upozorňuji, že elektrika ve Fábii je nejhorší z celého koncernu. :( Jinak já jsem spokojen, zatím žádný problém nemám. Dával jsem manuál (poloautomat), climatronik se nedělal. Vše záleží od toho, za kolik seženeš klimu. Já sehnal komplet klimu za 8000Kč, práce stála 6000Kč i s naplněním a materiálními drobnostmi. Musel jsem ještě koupit jiný altík, takže komplet klima mě stála 16000Kč, co je ještě přijatelná cena.
Ty budeš dávat manuál, nebo climatronic? Pokud bys byl od UH, tak bych ti dokázal sehnat montáž s naplněním za 6000Kč. Doba úpravy je tak max. 4 dny. Kdyžtak se ozvi, třeba na mejla, nebo ICQ