Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > problém FELDA škrtící klapka

o Navštíveno 947x o
o 14.01.2008, 00:55 | DaveX
Nedávno mi kámoš čistil klapku škrtící a od toho okamžiku mi jebe.. jak vyřadím rychlost tak mi vyletí volnoběh na 2000 a stojí, když prošlápnu tak však spadne na 1000 (ne na 800).. Když ale vyřadím rychlost z 3000 a výš tak mi to klesne rovnou na 1000... ale jsou problémy, nejde brzdit motorem a chová se celkem divně to auto.. klapa je jako nová a než ji vyčistil všechno bylo v pohodě.. VAG nepomohl tak neví někdo co s tím???

o 14.01.2008, 01:11 | The-KOZZY
Mel jsem stejny problem :-) Kamos aktivista mi ji taky vycistil a zacalo to blbnout presne jak popisujes. Dal jsem to do skodovky, ti mi to za cca 500, jestli si dobre pamatuju, dali dohromady.
o 14.01.2008, 01:27 | DaveX
Já věřím že se to neposralo.. Dneska jdu za jedním borcem tady s tímto programem [ Link ] tak se to snad vyřeší.. Pokud ne tak to taky šoupnu do nějakého servisu
o 14.01.2008, 09:03 | xenonman
vse je od km, pokud hodne km drive nebo pozdeji se muze stat, ze budes muset kopit novou, kdyz pominu zakladni nastaveni na skrtici klapoku prez SOFT a podobne
o 14.01.2008, 09:31 | DaveX
Má najeto 38000 aje fakt jako nová.. Byla úplně 100% v pohodě než na to sáhl..
o 14.01.2008, 10:20 | Petura
tak proč jí čistil, když byla v pohodě?

o 14.01.2008, 11:41 | DaveX
Bublal výfuk a diagnostika nenašla žádnou chybu.. Tak řekl že to je asi tím.. Já se v tom moc nevyznám tak jsem ho nechal dělat..no, jsem zvědavý..
o 14.01.2008, 12:12 | tommas
Petura: mam znamyho mechanika a kdyz jsem daval auto do servisu a chtel jsem neco delat preventivne, tak se na me podival a zacal nadavat: Proc by jste vsichni do vseho stourali, kdyz to jezdi. Nech to, nesahej na to, nepremejslej o tom:-))) Tak jsem si aspon byl jistej, ze ze me netaha zbytecn prachy...
o 14.01.2008, 12:34 | DaveX
jojo tak přesně z toho jsem se ponaučil.. Každopádně jsem ale zvědavý jak to dopadne.. Novou klapu se mi nechce kupovat..
o 15.01.2008, 11:45 | Akordýsek
Udělej základní nastavení škrtící klapky a myslím že bude po problémech..
o 15.01.2008, 11:49 | DaveX
Tak jsem tam byl u toho automechanika, udělali jsme základní nastavení a všechno a vše zůstalo při starém.. Pordail mi akorát že tu klapu mám celou sundat a vyčistit pořádně a pak se uvidí..
o 17.01.2008, 18:05 | viper
jak jsi to vyřešil?mám podobnej problém.
o 17.01.2008, 20:38 | DaveX
No zatím nijak, budu čistit tu klapu celou.. Sundám ji, vyčistím, koupím nové těsněn í a pujde na diagnostiku.. a uvidíme :)
o 26.01.2008, 15:28 | DaveX
viper: Tak já už jsem to "ASI" vyřešil.. Dneska jsme to všechno rozebrali vyčistili a pořád nic, a diagnostika nepsala žádnou chybu. akorát tam nějak skákal proud :/ prostě sme čistili svíčky klapku komplet venku + nové těsnění a pořád nic. Celý výcuk jsme prohlíželi a nic :) a nakonec jsme přišli na to, že jeden ventli je vadný!! Prostě jak jsem nastartoval tak mi šlapaly jen 3 válce a otáčky byly zvýšenbé kvůli tomu, že to bralo hodně vzduchu a málo benzínu.. Ale po 2000 otáčkách šlapaly všechny 4 válce.. Takže z toho plyne že je asi přidřený ventil a nechá se vyčistit ultrazvukem :) pak doufám že to bude OK!! Nový ventil za 4000 se mi nechce kupovat :-D
o 26.01.2008, 15:39 | tappaja
A zkousels svicky novy nebo i kabely novy? O pridrenym ventilu slysim poprve.
o 26.01.2008, 16:10 | DaveX
no uvidíme, svíčky budu dávat nové příští týden tak třeba je jen svíčka vadná, ale je to nějaké divné že to šlape normálně při 2000 a více otáčkách.. a kabely by měly být v pohodě.
o 26.01.2008, 17:08 | tappaja
No prave bych rek, ze to budou svice nebo kabely, to se tak chova.
o 26.01.2008, 21:36 | mamut
mel sem uplne to same pred par dnama sem menil lambda sondu a cidlo teploty tak sem pri jednom vycistil skrtici klapku.dela mi to taky ze se my ty otacky drzi vis ale pomalu se to uz zlepsuje musis pockat az si to ulozi ridici jednotka ty data.s tou svickou se my to stalo tyky na volnobeh to jelo na 3 valce a kdyz sem to vytocil tak se to chytlo tak sem zajel kupit nove svicky a mam klid vsechno slape v pohode je to maras kazda felina ma uplne stejne problemy
o 27.01.2008, 13:58 | DaveX
tappaja: asi budeš mít pravdu, podíval jsem se pořádně na svíčky a ony tam jsou ještě originál škodovácké :-D prostě 10 roků staré svíčky :-D mazec..Už mám objednané brisky tak přes týden se uvidí :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3116 sekund.