Navštíveno 12615x

Zdarec ,prosím poraďtě někdo , chci si vyleštit límce u kol co jsou na fotce , nikdy sem to nedělal ještě a nevím ani jak . Tak pls třeba nějakej ,,návod" materiál co si mám koupit , kde a jakej atd. dík moc

03.02.2008, 18:36 |
20bad [ Link ] jinak dej nahore hledej bylo to tu uz mockrat

03.02.2008, 19:33 |
Kapka (M)
nech to udelat profika...a budes spokojeny... jinak moje kolecka po profi praci...
[ Link ]
hmm , pěkný kolečka , super práce , a jen tak pro info jestli to není tajný , kolik tě to stálo na všecky čtyři kola ? A popřípadě ve kterým městě to bylo dělaný ? Dík moc
v tomto ti každej poradi jak se to tak nejak teoreticky dela ale nikdo ti neřekne svoje tajemství ..práci čest

03.02.2008, 22:04 |
Hanes | Upraveno: 2008-02-03 22:07:15
Je to jen o práci a trpělivosti, zvolení fungujících přípravků, ale pokud jsou límce hodně vyžrané tak to dá moc práce a věř mi že tě budou pěkně bolet ruce a po vyleštění jednoho kola se ti na další už chtít nebude.Raději si to zaplať a nech udělat profíkem, myslím že za dobu co by jsi kola leštil můžeš udělat spoustu jinejch prospěšnejch věcí a třeba si i vidělat na vyleštění límců :-)

04.02.2008, 16:29 |
Prady Jako mě třeba osobně baví leštit různý věci, prostě cokoliv co vyleštit de a jde jenom o povahu člověka, mě baví pozorovat jak se výsledek projevuje a pak srovnávat vyleštěné s nevyleštěným a to mě dycky žene vyleštit to eště víc a na leštění doporučuju klasickou modrou a hnědou leštící cihličku, nějaký základní leštící kotouče jako filcovej a hadrovej a pak použít třeba tempo bo nějakej leštící přípravek na chromy (použít vždy před leštěním leštící sadou, protože třeba tempo je jemně brusný a před tím leštěním ti to tu plochu krásně vyčistí a začne to už i trochu leštit), to dycky používám na základní očištění a lehký naleštění před celkovým leštěním vrtačkou s kotoučema, jako je to fakt o povaze člověka, někoho to baví a někoho ne, každopádně to chce trpělivost. Jinak hodně štěstí do leštění a myslim, že u takových starých kol je to rozhodně lehčí než leštit nová kola, tady se aspon nemusíš bát, že ty kola zničíš, kdežto ty nový, to chce trochu odvahu.

04.02.2008, 17:25 |
dewar smirk,smirk,smirk,pasta,pasta,pasta :-)
a hlavně dost trpělivosti,když by jsi měl zájem,udělám ti to

04.02.2008, 19:04 |
Prady dewar:nj sem upe zapoměl na smirek, ale to taky záleží na tom povrchu a typu kol, pokud ty kola nemaj ochranej lak, tak by jsi nemusel moc používat smirek
Hmm , tak když to tak čtu , tak sám to leštit asi určitě nebudu , na to bych tu trpělivost neměl a hlavně asi ani čas :-(
to dewar: Kolik by si za to chtěl cca ? materiál + práce ? Odpověď hoď kdyžtak na mail : Lbohatec@seznam.cz , dík

05.02.2008, 07:58 |
Boris Tak to už je tvůj new Ventil ? celkem krasavec !!!
Piskoteek ... pekny rafek :-)
Lukaash:děkuju

05.02.2008, 17:02 |
MoRRiS | Upraveno: 2008-02-05 17:04:00
To Boris: dík :-),je to on, můj new krasavec za pěkný peníze ani sem nemusel do ciziny :-) Svoje chybičky má ale to všecko půjde do kupy podle času a peněz :-)

11.02.2008, 16:35 |
Ados ničoho sa neboj a pusti sa do toho.
Toto su moje prvotiny.

11.02.2008, 16:36 |
Ados
no tak ty tvoje kola bych leštit nechtěl to bude těžká práce, ale jinak by to chtělo pořádně umejt, vysušit a pak vyleštit ,,tempem"

01.09.2010, 19:21 |
bon Zdravím, díval jsem se na brusivo-luko.cz ktery mi doporučil kamarád, ale našel jsem mnohem levnější materiál u Micronu. Mají teď akci na FB facebook.com/ micr#!/pages/micronpluscz-Vse-pro-kvalitni-lesteni-a-brouseni/144791265545321?ref=ts. Tak to vyjde ještě levněji než normálně. Tu sadu (malou) na leštění kol jsem vyzkoušel, v je naprosto OK. Luko má předražený hlavně kotouče.