Navštíveno 5922x

Nevíte někdo když se konečně budou prodávat Tomasony TN5? Čekám na to jak na smilování a oni mě furt trápí, od jejich představení uplynulo už 3/4 roku ale nikde nejsou v nabídce...

ještě eventuelně přemýšlím o TN6, ale už stopro vím, že nechci jiný kola než Tomasony...

TN6 na coupe? delaj se 4diry?? to by asi vypadalo divne...
nene, nedělaj, ale podložky se dělaj :o)
Ty TN5 se budou hdone debilne cistit, ale jsou fakt pekny.
Rajdlos: to každopádně, ale risknul bych to:o)))

13.02.2008, 16:35 |
JR TN6 se delaji pouze v petidire
Kislik: TN6 by asi uměli, ale TN5 nemá nikdo, ani ebay, ani německý eshopy, nikde nejsou ... od makocar jsem bral TN1 který jsem prodal a chtěl bych změnu, ale jen a jen Tomason, protože mám s nima dobrou zkušenost a tak tvrdý kola jsem ještě neviděl...
ty TN5 jsou spickovy, jestli to mas na Coupe, tak to bude spicka. TN6 se mi nelibi...
tommas: no chtěl bych ale prostě nejsou :(
to TheTimo:
pokud jsi tak tvrdý kola ještě neviděl, tak jsi toho v životě ještě moc nezažil :-D
chlape jeden :-)
me neprisly extra tvrdy. Yaban jedno odrel, nejel nic extra a bylo docela vzaty. Kola to jsou krasny, o tom zadna... ale treba se schmidtama se to neda ani porovnat.
Reprák: prej nejel nic extra, hyba jak prase ... a zeptej se ho když je nechal spravovat co mu řekli :o)))
timo: kua kua kua ... ty sou fakt pekne a na coupe sedi jak hrnec na paroubkovu prdel :-)
:)))) uvidíme jak se zadaří
tak bohužel tyhle TN5 nikdy do výroby nakonec neprojdou, neprošly testem :o(((

14.03.2009, 10:16 |
cila ... obdivujem Vas bratia cesi, ze mate na vsetko odpoved. Viete porovnavat neporovnatelne, kombinovat nekombitovatelne. Zobral som to tak vseobcne pri pohlade na temy tochto fora. Tiez som sa par krat v zivote popalil na tom, ze som nepocuval rady inych ale porovnavat Tomason so Schmidtom nie je podla mna stastne. Nie preto, ze sam mam Tomasony a dovod preco som ich kupoval bol jednoduchy design a prijatelna cena. Kazdy disk by mal splnat urcite kriteria, samozrejme k tomu je aj jeho cena ale na nasich cestach ci mate Tomasona, BBS, Sportec ci Asanti je to asi fuk. Aj lacny disk vie byt dizajnovo prijatelny. Pozrite sa co urobil DOTZ so svojim diskom pomaly, aj nakupne kociky v nakupnych centrach budu na ne prezuvat :-)

jj jsou pěkný

18.03.2009, 15:56 |
cila
cila: jo nové TN5 jsou hezké, leč se dělají jen v pětidíře :(