Navštíveno 3097x

09.06.2008, 21:55 |
fanys.h | Upraveno: 2008-06-09 20:01:00
f1

f2

Hm, vypadá to zajímavě :D těžko soudit. Live to bude určitě moc pěkný ,Málo fotek, ale rychlou kritiku nahodím :)
Světla super obojí ! mračítka oničem (to už se nenosí)
Prahy tomu autu vůbec nesedí :( chce to rovné...
Přední nazazník by byl mnohem hezčí bez té chrom příšery :)Alespon na sraze to sundej...
Zrcádka stylu š120 nakřivo není to pravé :D
Ale jinak chválím !
třeba nebudu sám ale interiér třeba hezkej ale z venku kentus
Jo jo vím na autě jsou nedostaky které se musí vychytat, přibude duplex a lka se musí zaleštit celé auto bude staženou 2000 a rozleštěno. Jiank Chrom rámeček SPZ zmizí je skrýván malý nedostatek nárazníku .. Přibude muzika a jěště nějaké dolakování..
Jinak jsem rád za chválu i kritiku kterou se budu snažit vymizet..
zrcatka pryc, a jiny prah, tyhle vypadaj jako by to auto dostalo ranu na bok...
a ten vyfuck chlape... :O//

09.06.2008, 23:19 |
*DM* Fanys:Přeju hodně štěstí,Škoda modern scene je vcelku našlápnutá
Máš tam věci, která já bych nemusel, ale jinak pecka.
Ty přední světla líbí a moc, kua už abych to měl taky hotové :o)
vypadá to, že ti každej napíše to samé, zrcátka, prahy a chrom brzda na nárazníku. EE

10.06.2008, 08:08 |
Losky Nejsem si jistej, ale nebyla kdysi taková světle modrá barva. Pro mě sice dost nezajímavý odstín, ale teď to vypadá moc hezky. jestli jsi to ty, potkávám tě ráno po 6hod směrem od MB na Jičín. Bílá fábka combi, trošku upravená. TAky si to auto pamatuju podle modrého introše, ten asi zůstal. Oprav mě, jestli se pletu
asi jako ostatní , jen se mi nelibí ještě ty zavařené zadní kliky . Jinak vypadá docela pěkně
me se to libi, decentni, hladky, hezky, jen ty prahy bych dal spis rovny, a stribro pod spz ;) jinak fakt pekny
*DM* : spíš at mi někdo vysvětlí jak se tahle otuzenina dostane na druhé místo a tahle černá octa je až na pátém.
lubi sa.aj prahy sa mi lubia.len spätaky daj bud povodne,alebo tie kvaple.tieto sa tam nehodia.vobec.
toto je ta co volakedy bola modra?

10.06.2008, 16:17 |
Kesam Ta SPZ je hrozna mracitka take prahy mi tam take moc nesedi
jaka otuzenina?
Tohle nemuzes rikat, protoze kdyz to soutezi v tuningcupu, a umistuje se to, znamena to ze se jedna o super udelanou karku....
A skodovka a Milotec prece k sobe patri, stejne jako poradne udelany auto musi mit prahy ala M3 :O))

11.06.2008, 09:29 |
Fridom | Upraveno: 2008-06-11 07:33:59
Vasekkch: No tak jestli toto stříbrné co si, je na druhém místě a ta černá až na pátém, tak to bych jezdil fakt natěšen na takovou soutěž, aby pak přijel někdo z něčím takovím a byl druhej : o DDD
Ale tak nemůžu soudít, pač nejsem odborník a asi mam špatnej vkus, kort když taky tvořim jednu votuzeninu :o)

11.06.2008, 09:56 |
Mááša ta stříbrná je dost mimo ... druhý místo nechápu :o)
jinak jako ostatní, vyměň prahy a sundej ten chrom rámeček, pak to bude v pohodě..
ještě by si měl majitel té stříbrné vyměnit v nicku SPZ C za OT
Vasekkch: :o DDD
Ale spíše bych řekl že tomu nerozumíme.
To Losky: jojo je to ona ale interiér je doupraven předtím byl tolik dodělám vím okoho jde také výdávám... Jinak jak jsem psal ten rámeček spz bude pryč a zbytek uvidíme.. Jinak k umistění a stříbrné ČUZINĚ se nemíním vyjadřovat..

11.06.2008, 19:24 |
Losky TAk se nepletu:)) Tohle je mnohem lepší, tak modrá se mi moc nelíbila, ale zase si toho každej všiml. Tak ať se daří, já teď řeším zase podvozkové části (porupané silentbloky, včudu uložení tlumičů atd) a příští rok snad už ten štelovák a snad letos pořeším interiér do černo-červena, pokud mě netrkne do očí hezčí barva, ale vozím psa, tak červená by se dala:)
Fany - tak to smekam docela fajn ja uz jsem taky v lakovne ale nasadil jsi latku hodne vysoko a s tou stribrnou tragedii to take nechapu no holt takzvane spurkarina :))

12.06.2008, 16:23 |
Losky Ach jo, lidi, vy snad neumíte číst??? Ten chrom držák tam je z důvodu nějakého maskování nějakého nedostatku. Píše to hned na začátku
fanys.h: zadní světla si prosím zatmavil jak,klasika sprejem..? Zatmavení je decentní žádné bota je to good.