Navštíveno 3355x

nevíte kde se poohlídnout po nějakejch hezkejch koncovkách s prosvícením, mam 4 vývody tak bych se nechtěl dostat na nějak zvlášť vysokou cenu, popřípadě jestli někdo nedělá prosvícenou oválnou koncovku ty by stačily jen dvě :)
díkes
fuj ble gun hoj hej oh ehm fuck
to na auto nepatří, takový humus, můůůj názor
este by tu mela pribejt asi sekce tuzink :-)
existencex: tohle snad ne :-) ma to nejakej duvod ze to ches?
no doufám že nikde nic neseženeš , děs co lidi nenarvou na auto

17.06.2008, 23:14 |
MaxxT +30 HP :-D

17.06.2008, 23:51 |
kucik Mě by zajímalo,kdo takovou blbost může vymyslet a natož že existuje člověk,co si to chce dát na auto.Skoč si na benzinku nebo do nějakého marketu,tam to určitě najdeš jako mega bombu supr věc.
co to kecate? Vite jak cool bude vypadat cervene zhnouci koncovka vyfuku v noci?
Az to nekde najdes dej vedet, koupim si je taky, kdyz mi nemuze svitit cervene turbo nebo cat, tak aspon koncovky...
:O))
H-Honza: myslíš tuhle? :oDDD

to je na pytel, ja potrebuju takovyhle....
asi si vezmu vrtacku, a skocim koupit nekam par diod, a nebo ze bych tam dal angel eyes, aby to vypadalo jako ve F&F kdyz tam foukali nitro?? :O)))
nebylo by lepší místo LED strobo?
jako slehajici plameny jo? Taky dobrej napad :O)))))
to dneska eště někdo chce???
ty jo, to je nápad, červený strobáče do laufu, jakože máš motor natlačenej výkonem až to střílí pořád do výfuku.....hned nějaký seženu na svoji pracovní fabii 1.4MPI, to mi tam přidá tipuju tak kolem 30 až 50 PSů ...:-))))

18.06.2008, 13:57 |
Kesam To je docela humus ja to videl jen jednou a nic moc nejak me to nezaujalo jeste delaji volanty podsvicene take mrda :-)

18.06.2008, 22:09 |
Komba no tak ho pořád neodsuzujte.Existence chce jenom vědět kde se to dá sehnat a kolik by to stálo a neptal se co na to řikáte a jestli si to má dát na auto.No ale to by zřejmě nebylo ono aby se to neskritizovalo.
Tady máš třeba ně
[ Link ] inspirace a
[ Link ] musíš trochu hledat
Máme je taky, kdyby teda jako nekdo chtel, tak za udelame i mnozstevni slevy, mame jichskladem asi tak 1000 :-)))
H-Hozna: tak to hned ber 2x já se taky hlásim, bez toho přeci pořádný auto být nemůže :o)))

22.06.2008, 00:13 |
Pekys tak jestli to bude ladit ke svítícím ventilkům a ostřikovačům, tak proč ne :o))
Pak bych jeste pohledal svítící prut antény a bude to cool ;o)
a pak že jsem tuzer já/nic proti/
2 Thomas987 - hlavně z ní otrhej ty služební nálepky to je děs :-)
Midi34 : to ne, to je právě ten správnej tuning, to nemá jen tak někdo!! ;-)