Navštíveno 2923x

jelikoz mi kazdym dnem privezou nalakovane auto , shanim pro nej nakou perinku na prikryti , samozrejme bude stat v garazi ale neco na prach atd
predem diky za rady
Stará bavlněný prostěradla, tím to přikrývám na zimu. Rozhodně ne igelit, jak jsem u někoho viděl.

19.06.2008, 13:14 |
Kesam Prosteradlo natahovaci to by mohlo stacit ne na manzelskou postel.
Prosteradlo natahovaci, to by mohlo stacit, ne? na manzelskou postel.
Prosteradlo natahovaci, to by mohlo stacit, ne na manzelskou postel.

19.06.2008, 14:49 |
Smrada (M)
.myc: Rekl bych ze plati prvni verze vety :o)
Navic Kesam asi myslel frote prosteradle. Dle meho ale krz to prach proleze

19.06.2008, 15:04 |
Kesam Smrada:To jsem myslel,ale nemohl jsem si vzpomenout.
.mycTD: dobrý :-) začnu se snažit.
a neco primo delaneho na auta neexistuje ?? jinak spatnej napad ti neni ale predstavoval jsem si neco jineho

19.06.2008, 15:14 |
Smrada (M)
Nejaky autoplachty se samozrejme prodavaj (OBI, HORNBACH apod.) ale nevim jak jsou "sametovy" zevnitr
tak sem to nasel neco v tomto stylu ale nechci za to dat ranec

co na to rict tohle uz je nemoc

19.06.2008, 15:26 |
sk8ty Já bych neřekl nemoc,spíš:
Tak to vypadá,když někdo miluje svoje autí:-))
MartinZ: No vidíš, sám sis odpověděl :)) Řek bych, že nic lepšího nenajdeš :)))

19.06.2008, 15:29 |
martinz | Upraveno: 2008-06-19 15:31:02
ty autoplachty co ma makro a spol jsou na nic to nezakryje cele auto a je to takove igelitove to neci
martin924..az bude auto hotove tak treba jo ale je to ulet za nake 4-5 tis a to se mi davat nechce

19.06.2008, 15:30 |
Mario bude se chodit okolo auta? chces to spis proti poskrabani? pokud ano zajed do reklamky a kup si tzv. "přenosku", nalepovaci folie, vyborne olepit treba okolo auta , neposrabes nic.
vyjde to na cca 50kc/metr
mario ..kolem auta se chodit bude protoze se bude strojit , ale nechci jen jednorazovou zalezitost , garaz je zaroven dilna protoze pod stanim venku to nechavat nechci
MartinZ: Já vim, neni to levná záležitost, taky už sem po ní koukal.... Potom fakt jedině to proužný prostěradlo....

19.06.2008, 15:36 |
Smrada (M)
Tohle je dobra perinka, alespon vic, co pod ni mas :)
to co je na tom poršovi na obrázku tak přesně tohle na míru mám na ebay na mojeho caddy za 50 doll .. . . . . .
ale na to už je docela pozdě to ted řešit když ti to přivezou zanedlouho :)
samo maj i na jiný auta :)
[ Link ] ;

19.06.2008, 17:24 |
Kesam Ja jsem to videl primo na auto v tescu za 3 kila asi.
Nismo...tak to vypada super i ta cenovka a co na tom je zespoda co pride na auto je to dostatecne jemne, ted ze zacatku na to nebudu raci davat nic kdyz to bude jeste cerstve

19.06.2008, 22:14 |
Mario martinz: tu prenosku muzes kdykoliv sudat a znovu pouzit. je to silna jemne lepici folie!

19.06.2008, 22:15 |
Mario a kdyz se ti lepici zvrstva zaspini, omyjes jarovou vodou a lepis dál !
taky shanim neco takoveho. To co sem dal nismo je super i ta cenovka, ale ta doprava je trochu jinde ikdyz garantuje 6-10 dni dopravu :)Resit to jinak je asi zas na dlouho...

30.06.2008, 19:57 |
TUNER [ Link ] Tohle mi ušila mamina...jeden z nejlepších dárků co jsem před 2 rokama dostal ))