Navštíveno 2495x

poradte ako sa zbavit ryh v plastoch, su dost hlboke... kedze nove plasty niesu zadarmo,rad by som spravil tieto. No fakt neviem ako :-(

zkus to nahrat, jinak me napada jedine precalounit...
Nahřát???? Panenebože, jen to ne!! Zroutěj se ti.Tohle jedině přečalounit. a nebo zkusit vybrousit jemným smirkem.
na vrakáči jsem koupil do kombiku komplet tyhle zadní plasty za 600.- a sou jako nový.
jako Rocco. Tohle nema cenu opravovat, konkretne na Felde, kde jsou dilu po par stokorucnach plny vrakace
jj , taky bych šel koupit na vrakáč jiné . Tohle bude stát víc času i peněz když to budeš nějak opravovat

21.06.2008, 13:01 |
hp150 Pokud máš interiér v nějaké barvě tak co to třeba přebrousit jemným smirkem a pak odmastit a přestříkat nějakou barvou třeba černou....:-)
Zajeď normálně na vrakáč,to nemůže stát moc.

21.06.2008, 18:38 |
Komba Jo buď jeď na vrakáč,tam si vyber plasty.A nebo kup plnič ve spreji,šmirglpapír,a třeba tu černou barvu.....cena 400 víc ne.Záleží co chtěj za to na vrakáči
no tak asi zozeniem nove plasty a bude pokoj,dakujem za rady
vyfoukat horkovzduskou, normalne to tak delame v praci.... to ze se to zkrouti je rukama:-)
samantus...jak vyfoukat?? Mozes hodit nejaky postup? Dakujem :-)
Samantus: horkovzduškou jsem jednou zkoušel narovnat promáčklý nárazník a kdybych věděldopředu výsledek, tak se na vykašlu. Ale je pravda že jsem to dělal poprvé a chyba je nejspíš na mé straně.