Navštíveno 3260x

tak moje nemoc došla do konečného stádia ....
po dvou předchozích C6G 1.4 je doma třetí (a doufám, že poslední) CG6 VTI

jooo tak to je hodne dobra vymena za toho predchoziho :) velka gratulace a trosku i zavist :))
podvozek HP (opravdu funguje bezvadně i když auto nevypadá jako správná tunerská placka), sedadla recaro a 4B pásy (opravdu nutnost v tomhle autě), krátká převodovka se špérou... fakt střelba s tímhle vybavením, mladá po dvou svezeních prohlásila, že už to toho nikdy nesedne a že když někam pojedem tak leda jejím pežůtkem 1O6 nebo každý zvlášť ... :-)
jjj ty vtecove prej litaj jak dobytek muzu se zeptat co to ma za vykon a na kolik aspon priblizne vysla? :)
kterýho kokota mohlo napadnout psát rozměry kola takhle zvenku.......

21.06.2008, 23:44 |
fredh to si sehnal tady v čr, nebo je zvenku? A jak P. cena?

21.06.2008, 23:53 |
Lukaash | Upraveno: 2008-06-21 23:56:55
NP ... Nekoho z Compomotive :-)
Petura ... Ma VTI 4x114,3?

22.06.2008, 00:45 |
Petura | Upraveno: 2008-06-22 00:48:04
je to 1.6vti 160PSů ,rozteč 4x100, 114.3 má vti z anglie (kombi a 5D) ...
kola jsou z "nevím jaké" slitiny, ale dle bývalého majitele super pevnost, a měl je radši než origo VTI kola, který mám k tomu na zimu :o) i když pochybuju že auto mi do zimy vydrží (buď se někde rozmáznu, nebo radši prodám abych předešel rozmáznutí) neb to auto fakt letí a je to pro mě neskutečný rozdíl oproti předcházejícím civicům 1.4 ...
díky krátký skříni se tam kvalty sypou jak na motorce :o) ale zase o kousek se snížila maximálka, ale kde zase má člověk možnost letět víc jak 22Okm/h ...
nemaluj čerta na zed za chvili si zvyknes a budes prodavat kvuli tomu ze chces silnejsi auto :))

22.06.2008, 07:40 |
Pepíno_Honda | Upraveno: 2008-06-22 07:43:23
já bych teda ihned vyhodil ty přední lampy a dal origo případně origo předělal na TypeR..
a origo VTi kola ihned přezul na léto.... a pokud by jsi je nechtěl, možná bych do nich skočil... :-)
no ty přední lampy taky chci origo, takže kdyby někdo chtěl zánový AE, tak je vyměním za zánovní origo lampy...
No a ja bych vyhodil ty sileny sedacky. A pokud chces bejt za zavodnika, tak aspon cerny. A popremejslel bych nad volantem.
Tohle je presne to, proc se dnes auta v origo stavu tak blbe shanej...
napis sikilineemu ten ma origo na prodej
Petura: Já myslel, že budeš pokračovat jako Thullo :-)
tapppaja: no tady u toho auta ani tak moc nejde o vzhled, ale o funkčnost použitých dílů, jak sedačky, volant, tak podvozek a kola ... co mi bývalý majtel říkal a já následně pokukoval po netu, tak vesměs jde o závodní díly a žáné napodobeniny z tuzing shopů (i když mi to tak na první pohled taky přišlo)
HIGHTOWER: no už si jako Thullo začínám připadat, jen s tím rozdílem, že vždy musím jedno prodat abych mohl mít to další ...
moooc krasnej kousek. Obrovská gratulace!
taky gratuluju. Par uprav, trochu lestenky a bude to mazlik
kolik dneska kostuje takova hracka? Jestli to nechces rozmazavat, tak treba do mailu. Diky.
hmm tak ta je teda pekná...taky by mě zajímala cena...a ty lampy mám ale myslim že ty máš tu po faceliftu takže asi nic
tohle jsou před faceliftem :-)

22.06.2008, 18:23 |
Zip pěknej kousek, pár drobností bych asi předělal. Gratuluju
jo to chápu že proti předchozim motorům se ti zě to jede :)
jel sem v CRX 160psů a nejede to nejhůř ale shledal sem to naprosto nepoužitelnym autem ...... leda na podvozek hodit čepel a piužívat to jako sekačku :)
no, já ti nevím, čeče...já bych do toho nešel. Není to origo VTi a takovouhle slepovačku - ne, děkuji, to nechci.
Ale koupil si to ty, tak ať ti to slouží.
Bývalá Petákova Cvička, zapoměl si napsat, že to má i lyžinu :)..
v necem trochu jako ostatni.... jako ze jsi proste tak trochu strelec a kaskader no.
jinak at slouzi...
ja myslim ze na svezeni super...
Sedacky jsou v pohode, Tappaja je mimo :O)))
tyhle recara jsou v ITR a byly v serii v EK9 Type-r ...

23.06.2008, 13:39 |
aphex Chybí tomu vepředu vzpěra. Co jsem viděl, tak ji VTi maj.
zajdi si k doktorovi.Chitils nějakou nemoc od Thula ;-)
jinak gratulace