Navštíveno 3947x

26.06.2008, 17:43 |
martan01 | Upraveno: 2008-06-26 17:47:34
Takze jsem zvedavej na vase nazory. Mam bratrance 15 let. Tomu rodice koupili vozitko. A zaclo upravovani.
Z blede modre prelakovano na cernou.
Uprava interyeru. Radio + navi.
Alu kla. Predni svetla .
Jak jse vam to libi ?
Jedna se o vozidlo Jawa. 2 valec.4kw :-) Zvuk jak sekacka na travu.

26.06.2008, 17:45 |
dolph za kolik?? kolik to uveze?

26.06.2008, 17:47 |
Kamil z venku fajn, ale ty koberečky jsou pekelný

26.06.2008, 17:50 |
dolph uff tak to jsou dobré pálky :-)))

26.06.2008, 18:04 |
TROY :-))))))))) na dbdrag ideální :)

26.06.2008, 18:05 |
kucik Nechápu jak z atohle mohl někdo vypláznout takový prachy a už vůbec nechápu,jak to mohl někdo upravovat,když to nemá vůbec smysl.Ale mít taky tolik zbytečných peněz tak proč ne
hlavně nezačněte zase nadávat a vidíte že nejsem jedinej
Na to, že je mu 15, má vcelku vkus.. teda až na ty koberečky :) Ale taky nechápu tu investici :) a mohl láknout i zrcátka..
Take nechapu proc to stoji tolika penez. Asi pro to ze staci ridicak na motorku. Kdyz nemas prachy tak ve 14ti jezdi metrem.
Jinak auto je cele z laminatu.
Predni spz nema. Je to jako motorka :-)
Policie to dosti nechape a z udivem to radi zastavuji.

26.06.2008, 18:58 |
Kesam Jako ostatni ty koberce plastove nic moc jinak to vypada dobre vydam to tu jezdit ne přimo tohle v Č.B.Ta palubovka se mu povedla jestli to dělal sám.
za 1. skodovKAR nepis :D
za 2. interYer :D
za 3. zbytecnost
Proč mu radi rodiče nekoupili pořádnou motorku?

26.06.2008, 20:31 |
Kamil Tvrdak - neznám moc rodičů, co by byli happy z toho, že jejich dítko lítá na mašině (nepočítám fichtly, simsony, skůtry atd.)
Jako Troy, jinak je pěkný jen lak.

26.06.2008, 20:45 |
Kesam Tvrdak: V 15 to dneska moc poradna motorka nejni takhle udela na kočky větši dojem nez na skutru.
jo no, s tím zvukem je maximálně vyplaší, už ste to slyšeli jaký to dělá bordel? asi ne, já jo a je to hruza, fakt :-))))))
Kamil-a to jako budou šťastnější z toho že jezdí timhle plasťákem? Motorka lepší...
Kes@m- nemusí bejt jen skůtr a myslim že s motorkou(novou, za tu cenu by jich určitě bylo...) by udělal dojem větší
jj, tohle mi jezdí kolem práce, je to neskutečně vtipný :D

26.06.2008, 21:50 |
TUNER Jedno stříbrný mi stává u garáže )))
Jinak cena unreal,ale na sprinty by to byl dobrej zabiják.....)))
.....kdyby se tam dal jinej motor.... ;-)

26.06.2008, 21:59 |
Prady to bych radši chtěl tu buginu
Cena je pekelna, divim sa, ze to niekto kupi :-)
Ale upravene je vkusne na to, ze ma majitel len 15,
tie koberceky su mimo. Ale clovek sa uci cely zivot :)
Když někoho prachy netlačej proč ne,ale nechtěl bych v tom nabourat... Ale stejně by mě to sr... dát takovej balík za něco takovýho

27.06.2008, 10:27 |
htd me se libi pro decka a pak:
Sada komfort (kuřácká sada, osvětlení interiéru při otevírání vozu, posuvná a sklopná sedadla s hlavovými opěrkami, náhradní kolo):)))
Tohle je mi docela sympatický..až teda na tu cenu :o(

to je fakt vostrý, kdybi mi to naši v 15 pořídili tak jsem docela happy. Jen tolik zbitečných peněz určitě neměli, a už vidím matku jak mě v tom pustí v 15 na silnici :-D

27.06.2008, 15:18 |
swep tak to je maso, zajimalo by me jestli to umi jezdit i do kopce
Náhodou v Rakousku v tom lítají v těch jejich malebných vesničkách docela dost. Vždycky mi vyhrožovali pěstí když jsem to předjížděl, jen si neuvědomovali že sem nic neporušil když jim to víc jak 45km/h nejede. Jinak pro děcka na blbnutí dobré, ale před barák bych to nedával, měl bych strach že si to starší sousedka se slabším zrakem splete s kontejnerem
U nás v LBC v tom jezdí jeden klučina... vždycky na to čumim,ale musej bejt vcelku ve vatě...
taky tu cenu nechápu... vždyt to není prodejný...
v tý "plný" výbavě to stojí jak novej Golf :-)
v životě bych to nekoupil.. nehledě na tu bezpečnost
to bych radši jezdil na kole
Jak už tady někdo řek předemnou, ten klučina má vkus.
Pro tyhle "auta" nemam pochopení, nehledě na to co se s nim stane, když ho někdo sestřelí.
soused má podobnej masakr v garáži.tahle "rakev" je také vyrobena z plastu a nemusí řešit drahej benzín, stačí ssebou vozit prodlužovák :-)

az na ty koberecky to vypada dobre!!
Troy na db drag nevim nevim by me zajimalo co by udelala ta laminatova karosa kdyz tam pustis poradne basak :-DD

30.06.2008, 10:22 |
TROY Kleenex
lup prásk štíp :o)
Na db Drag urcite nee. Ten klucina tam ma 2 x koax. A Celkem mu to i hraje. :-)
[ Link ]
Hele a co mu to dělá s baterkou? :o)
Jinak decentka,jen ty koberečky bych dal spíš třeba černý s červeným lemováním.