Navštíveno 2632x

Prodam tohodle Soba ze Svedska,velmi dobre 2.5litrove/175ps/ srdce.sice trosku nefotogenicky ale na zivo moc pekny kožich absolutne bez rezavych mist. Je to kluk sikovna da se na nem pekne povozit do 10 litriku..
Vybava naseho Soba Emila:
Dvouzonova automaticka klima
2x elektricke a pametove sedacky s funkci vytirani zadku
Vyhrivane sedacky
Kozene calouneni
Vyhrivana zrcatka
El.nastavitelna zrcatka
Palubni PC
4x el.okna
Central
Immobilizer
Servo
Detska autosedacka
ATD...
Navic samozrejme TV,DVD plus v kufru zesak Pioneer a 3x bass repro plus normal repro dvere atd.
Vzadu vrtane kotouce,Uplne nova STK a emise,dobre pneu,nova baterka Varta,!!Novy olej 10w60!!,nove svicky,filtry atd.
Auto opravdu v peknem stavu,na zivo je moc pekne a zluta se k nemu hodi,nadherny zvuk 5ti valce-todle me fakt dostava-nutno slyset.
Vada je jedna-je vychozeny asi potak na ovladani digiklimy tak si to topi jak chce.
Cena 35 000Kc
Telefon 776795123 - volat
Doporucuji pro podnikatele v oblasti kuplirstvi nebo pro zacinajici pasaky...Mozno i pro pokrocilejsi negry.

Zase super inzos :-D btw super auto za tu cenu

05.12.2008, 19:25 |
BT4U sry za OT: Z fotek nádhera, neuvěřitelné co za jeden měsíční plat člověk může mít, tenhle krasavec za to určitě stojí, kamarád má podobný stroj a má najeto 680.000 km bez generálky motoru, hodně štěstí při prodeji .-)
ten je zlej! :-)
BT4U: v jakym oboru ze to pracujes??? :-)
ta cena je fakt hodně moc dobrá...
za ty prachy naprosto super koupě!
co je to vlastně za rok?
sorry za ot ale za ty love super kocar! to topeni bych si troufnul opravit
ta integrovaná dětská sedačka je masakr. Moc pěkný auto

06.12.2008, 11:36 |
noiser | Upraveno: 2008-12-06 11:36:42
Zdeny_1: airbag nejspis bude, kdyz to ma i bocni - viz. fota.
taky se pridavam,moc pekna cena za super auto!Volvo je moje druha nejoblibenejsi znacka!!!
tykeev: rok 93, bude to nejspíš tady ten za 25k
[ Link ]
až na tu barvu dobrej winterkár :)
Rok 93 opravdu a za 25 fakt neni, byl tam kdysi uz docela dost davno kupovanej a mel celkem dost vad nez sem ho dal do tohodle stavu,uz jsem jim psal proc je jeste na strankach a za tuhle price..to bych fakt prisel na buben.-)
krásnej stroj,super cena.
akorát tě musim opravit,v tomto exempláři se nejedná o soba ,ale o losa :D
každopádně švédský plechy dobrý plechy :)
rychlej prodej přeju
za tu cenu to někdo vezme pokud to nebude nalíčená past to je jasný......řek bych že tohle sou poslední švédský plechy který jsou švédský ač teda nevim proč tomu hnije kufr :)
nekoupit supru a bejt tohle černý tak bych to bral neb vytírání zadku mám rád :)
to je super, na bazaru za 25, a pro cleny fora vyhodnejsi cena 35 000?? :O))))))))
H-Honza..Kdyby to nekdo nepochopil to auto v bazaru nestoji cca. pul roku, nevim proc je tam do dnes a za tuhle cenu, byli tam jiste vady hlavne kosmeticke atd. vse jsme nechal opravit,nalakovat atd. tudiz naprosto bez koroze.
Briann: dík za info, aspoň se švárou nepojedem do toho bazaru zbytečně, tohle Volvo bylo jedním z kandidátů, ale docela ho srazila barva

09.12.2008, 14:23 |
xSam Je možné, že jsem tohle auto viděl včera v 19:10 na Ládví?
Jinak pěkná kárka, kdybych ho měl kam dát, tak beru okamžitě pro přítelkyni. Mám pro volvíky slabost:-)
x Sam:nene to urco mozne neni..jsem trosku z ruky.-)

09.12.2008, 20:22 |
jp1 Zdeny_1 Airbag ?
podle foto jen boční, volant není origo z 850

10.12.2008, 12:50 |
xSam Briann, tak v tom případě má někdo to samé, ve stejné barvě s obrovskou cedulí na zadním okně "prodám"...
Neuvěřitelný:-)
to volvo prodali v bazaru pred měsicem jelikož jsem tam mluvil primo s majitelem. a prodavali ho dva roky
Prodano.Diky vsem za zajem a chvalu.
mzilak:Vim kdy auto kupuju a ten bazar ani dva roky neexistuje.-)