Navštíveno 1932x

scháním nějaký oldschool sedačky pro jeden teoretickej projekt... nejlépe s neodmímatelnou opěrkou hlavy, nebo bez ni....stav potahu není rozhodující jen aby potah nebyl komplet na kaši a dal se podle něj ušít novej a molitan pod ním nebyl prosezenej nebo rozervanej...
tak se ukazte panove damy a prohrabejte stodoly :-D
No stodolu nemám,ale teď mně něják zaujaly sedačky z Thullových Probe,tvarově se mi moc líbí,jen do hranatý Prelude 3G nepadnou,ale předpokládám že to chceš do něčeho jako je Brouk,takže tam by mohly zapadnout...Jestli mluvím z piva,tak sorry...:)))
myslim, ze v Rapidech jsou sedacky s operkama v kuse...
Oldschool uz to asi taky bude.
[ Link ] Kámoš prodá nově potažené sedačky golf II origo GTi Recaro.
Mění za skořepiny... jen je dal do auta, ještě se v nich nejelo, sedělo jen na zkoušku, potahy fakt nové... bez jediného škrábnutí, poškození atd..
Cena 3000Kč. Což je cena jen té látky co na to padla...

14.12.2008, 12:25 |
Kesam v micře nisanu jsou take sedačky s pevnou operkou rok 87 :-) sedi se vnich dobře.

16.12.2008, 21:01 |
zazaa co Porsche 924 ? at zustanes u znacky :)
zazzo, ty máš sedákdy z porschete?
porsceh sedacky nejsou problem ptam se po dalsich...

31.12.2008, 02:36 |
zazaa Zralok: braska ma jedny navic
L-J: tusim Mitsubishi starion melo pomerne zajimve sedacky, nebo mazda 323GTX
mám jedny sicny z BMW E36 M3 :-) jsou v libovym stavu a cena tak 17tis, chceš? :-))))
ty sou dost hrozny :-/ sorac
2Zazaa:
jak vypadají? máš nějak fota?
Jinak sedáky GTX/GTR jsou super, ale nejsou tak odlschool a stejně tak z M3...
Zralok sou to ty co mam ja ;-)
Luku, nemáš někde detailnější fotky? Já si je plně nepamatuju :-(
pro prestavu tvar...

jj porsche sedaky predni mam ve dvou ruznych provedenich na prodej , je to z Porsche 924 takze starsi rocnik a je potreba neco poopravit cena kolem trojky vice info a foto pripadne na email