Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > PRODÁM: 5.1 repro HERCULES

o Navštíveno 889x o
o 02.01.2009, 18:02 | Frenkie
Kamarad prodava starší 5.1. Sice jsou už trochu starší ale neškvrčí, nepraskají a hrají hezky. O dost lépe než repra co se teď prodávají v obchoďácích tak do 1000. Cenu by viděl tak na 750 + pošta. DOHODA je jistá. Vypadají hezky origo foto je tady [ Link ]

kdyby někdo chtěl aktuální fotky, klidně nafotí.
Psat muzete tu nebo primo jemu na e-mail rou77@seznam.cz

o 03.01.2009, 13:05 | tukan
nevali mi link..mozna chyba u me
o 03.01.2009, 13:15 | DaveX
mi šel v pohodě, kdyžtak jsou to tyto

[ Link ]
o 04.01.2009, 16:10 | Frenkie
Prodám toto vodní chlazení, tento link je ilustrační, ale myslím si, že to je to samé [ Link ] . Jsou na něm vidět známky používání, ale je plně funkční, pěkně jsem ho i vyčistil akorát by to chtělo dokoupit pár spojek, už to není žádný mladík. Cenu nabídněte na e-mail rou77@seznam.cz a snad se nějak dohodneme

Kdysi to stálo pěkný ranec pěněz tak vůbec netuším jakou cenu to má teď. Spíše bych to chtěl jako komplet, ale když nebude jiná možnost tak po částech.
o 05.01.2009, 13:43 | Frenkie

foto k příspěvku  od Frenkie

o 05.01.2009, 13:44 | Frenkie
nejake fotky

foto k příspěvku  od Frenkie

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3251 sekund.