Navštíveno 1119x

Shaním nějakýho dělníka do lesa na dřevo a na blbnutí.Ideální off s korbičkou,ale není podmínkou :)
Nafta,benzín všechno jedno.Podmínkou jsou papíry a aby to drželo pohromadě :)

07.01.2009, 10:48 |
koren www.offroadforum.cz
no jak píše koren buď offroadforum nebo www.4x4nazory.cz taky najdeš
jinak doporučuju Patrola 160/260 (španěl) krátkýho maj odjímatelnou zadní část střechy a vznikne malej pickup

07.01.2009, 11:26 |
koren a priprav se na hlasku "tady to neprodas" :-D
Mam nabídku na kingcaba,94 rok,pěknej cca za 50......má to cenu?

07.01.2009, 19:18 |
koren nahod foto;-)
Opel Frontere 4x4, neco v haji s eletronikou jinak pojizdny. Cena velmi levne.
Knightey: nahod vic info pls klidne na mail ;)
to je on :)
fronteru ne,díky :) jeden opel mi shořel pod rukama,tak se jim vyhejbám....

08.01.2009, 11:02 |
koren vypada podezrele zachovale,pokud v tom neni nejaka leva tak tu cenu urcite ma
Trocha koroze na plechách,sjetý gumy a stk na měsíc.Jinak vypadá ready to fly :)
Sjedu to omrknout,ale asi mam vybráno...
hezkej celkem......hodil by se mi na stavbu
kurnik,už jsme chtěli vyrazit,ale pánovi pro změnu zamrzla nafta :D
Slime do nivky prd naložim a hnije to před očima :) Ale je to levný,to zase jo

08.01.2009, 12:46 |
koren tech gum sem si vsimnul i na ty fotce:-) kazdopadne pod to vlez jestli to neni hnuty a propatrej sroubovakem miru rzi, pocitam ze vyvarovat to asi nehodlas. jeste tam muze bejt X pasti ale to uz je vsechno odstranitelny za par korun
2 buddha: ale keď si odmyslíš karosériu, tak ostatným v teréne napráši tak, že budú plakať ešte inžinieri čo ich navrhovali :o)
no vzhled asi se moc řešit nebude důležitý aby byly mechynický části v klidu. nápravy,rám,převodovka a motor podle toho jakej tam je
Je tam 2,5 D.Na tom se snad ani nemá co podělat.Takže jestli je v poho rám,jede to rovně a řadí,tak beru.
Až teda rozmrzne :D
Slim: já vim že projede nečekaný záležitosti,ale ten kufr je prostě malej.A s vozejkem jezdit neci,to si mužu koupit nějakýho břichoplaza :)
přesně tohohle Nissana jsem měl,akorát červenýho, 2,5D, byl to celkem lenochod,ale spolehlivej, měnil jsem akorát termostat za 400, zkus si jestli jdou normálně otočit volnoběžky v předních nábojích a jestli neklouže spojka, je to docela častý
jo a koroze tam určitě bude dost, tak jestli to nemá něco uhnilýho z rámu

08.01.2009, 16:49 |
koren "břichoplaza" - a uz ho maj:-D
buddha: jo,presne jak pravis + vencaf tak ho ber. vsechno ostatni je fakt za par kacek
koren:akorát jsem se přistihl jak přemejšlim jestli to není moc nízko :D
kua to má bejt sluha,ne zase další žumpa na prachy :)

08.01.2009, 22:55 |
koren jo je to proklate nizko,o tom zadna:-D
ale na tohle plati: pockat si az do toho nekdo nasype a bude prodavat
ja se treba zamiloval do tohodle;-)

No woe,tomu řikám kočička :D
koren: tohle je postavenej krasavec ale má jednu vadu 2,8TD motor a na 35" to prostě nejede chybý tomu autu výkon ale to chybý i mě protže mám stejnej motor ve svém dorobečkovi a mám jenom 33"gumy
jinak u té 2,5D je to v pohodě motor není přepňovanej a myslím že podle fotky jsou tam automatický volnoběžky tak zjistit jestli jsou celý rádi praskaj
731554521 Karel
- mel na prodej moc peknou a zachovalou Daihatsu Rocky turbodiesel, cena by asi byla rozumna.
Honza: pouvažuju,trochu se bojim náhradních dílů......
michal-valke: D21 nemá automatický volnoběžky