Navštíveno 10853x

RV. 1991 (cena po kopletní renovaci byla 450 tis.Kč) Vše s dokladováno. PROFI HIFI, TV, DVD, mnoho úprav, sportovní podvozek, čiré lampy, výfuk. Auto je postavené v komisním prodeji na bazaru. Prodej bez muziky nelze, vše je děláno na rozměry vozu. Cena 120 tisíc kč.

08.05.2009, 10:08 |
xSam Kdyby tam nebyla ta muzika a byl origo stav, tak máš kupce...
Vyhodit tu muziku a dát to do origo stavu nebude takový problém. Kupce to má, jen u těhle aut to prostě déle trvá, protože tohle si nějaký pepíček z Horní Dolní prostě nekoupí.
řek bych že hodně super cena vč. tý muziky..... to auto má cenu samo o sobě takovou akorát tu neni moc lidí co to oceněj.....
nicméně ta muzika opravdu jde vyndat raz dva, stačí jen sehnat zadní sedačky, plasty u sloupků, origo kdyr středovky a tapecy :)

10.05.2009, 11:32 |
JiM KUa škoda že teď potřebuju řešit bydleni jinak bych do toho šel, kdyby byly k mání i origo dily z interieru. Kde je možne na to mrknout? dle značky bych tipoval až Karlovy Vary?

10.05.2009, 14:57 |
JiM Hmm sakra to je přes celou republiku :( nějake detailnějši info? prubeh renovace... Popripade ten origo interier bys umel sehnat?
Na tipcarsu je kontakt na bazar. Tu přestavbu dělal předchozí majitel. V bazaru mají veškorou dokumentaci i fotky z renovace,...Co se týče origo interiéru, můžu se zeptat předchozího majitele, ale nevím. Jinak pak vrakoviště, nebo přivést bouračku z D. To by šlo zařídit.
Neaktuální - prosím smazat
v patek jsem te potkal,jels po obchvatu Chomutova smer KV-Praha.rikal jsem si zda jsi ji vzal na vylet,ci se prodala?
Jo, jo, takovej menší výlet cca.800 km. Naskytla se mi možnost silnějšího motoru a asi budu dávat pryč tu muziku. Nejspíš si Supru nechám...ještě uvidim, jak to dopadne...
Tak s motorem to neklaplo. Seženu zadní sedačky. Budu ji prodávat bez muziky. Cena 80 tis. kč. popř. dohoda. S demontáží se začíná po dovolený cca. za 14 dní. Více info na tel. 777 045 288
Konečně si vzal rozum do hrsti a prodáváš bez muziky, řek bych že pak za těch 70-80 to bude reálný a bude to super kup !
hele co je to za woofer??
hrozně divnej woofer o kterym sem si vždycky řikal kdo by si ho tak moh koupit :)))
[ Link ]
heh pekna cena no:-) presla me chut
tak prodejní cena (když to někdo koupí vůbec) je sotva desetinová takže bych se nebál :)))

30.06.2009, 17:36 |
Piwko Mel bych zajem o tu muziku,pak me prosim te zkontaktuj na mail s cenou diky....
piwko@seznam.cz
Co se týče muziky, tak tu si chci dát do svého auta, nebo určitě převážnou část. Předchozí majitel s ní vyhrál dost soutěží nejen u nás.Pokud bych ji prodával, chci za ní min. 50 tisíc, ale spíš na prodej nebude. Hraje suprově. Jinak Supra může být i na 18" nových alu kolech. Cena alu 8000 kč/sada. 9J ET 45 Mille Miglea.

Při prodeji cca. do týdne je cena 99tisíc včetně muziky plus nových 18" alu kol viz. foto. Supra je v komisním prodeji v Chomutově. Aktuální foto na
[ Link ]
ta cena je už opravdu směšná...kdybych si toho všimnul dříve,nekoupil bych si SX ale tohle.. divím se,že to ještě nikdo nekoupil..

04.08.2009, 15:49 |
erix7 (K)
stary fanousci urcite autik dobre znaji, Tomas sni soutezil u nas v sezone 2005 v MM EMMA, taky par krat v DE, mnel velmi skvele vysledky na tu dobu. Ani nevim, kdy tu supru prodal.

11.08.2009, 16:54 |
GCHonda | Upraveno: 2009-08-11 17:00:53
Stále aktuální, možná výměna plus doplatek za BMW řady 5 (pouze verze touring - benzín - 2.8, 3.0, 4.0 od roku 2000), nebo řada 7 od roku 94 - benzín 3.0, nebo 4.0. Dále za Honda Legend RV od 99 facelift. Výměna možná pouze s aparatorou! Cena 139000kč
Supra je v áčkách. Možnost na splátky od 3015kč. Hotově 159500 kč - dohoda
Me hlavne bavi hlasky nekterjch jedincu tpyu !nechapu lidi co si muzou koupit tenhle woofer". Nikdy ho neslyseli uz vubec ne v tomhle aute a chytry jsou az na pudu. Tohle bylo nejlepsi MM auto ve sve dobe v CR. A majitečl kterej ho stavel vedel moc dobre co dela. Za ten woofer si pamatuju dostal bonusovy body v nemecku za odvahu :-) A vsimnete si te instalace. pod tim wooferem dolu jsou frezovany a lepeny MDF krouzky a vim ze to na tu dobu byla velmni precizni install.
Velmi smutntny konec jednoho dobreho vozu :-( Acek se dozit nemel ...
Libor : pamatuju ho a slyšel jsem i v tomhle autě :) ale stejně to je úlet takovejhle SW :)
ty áčka to je hodně smutný teda :((

09.09.2009, 16:50 |
vypuk Chce, ale musi si zaridit penize...

19.09.2009, 23:25 |
vypuk To jsem ti já volal, teď nedávno, bavili jsme se o tom vyndání hudby z auta, pokud bych to vzal i s tou hudbou, tak za kolik by to bylo? Kdyžtak odpověz sms, psal jsem ti taky, s tou půjčkou, že mi ji nepovolí zatím ;) Díky moc.
Napiš mi prosím tě číslo...nemůžu ho najít. Dík
Předběžně: Nejspíš bude na prodej ten woofer, silnější zesilovač plus kabeláž a zástavba do Supry. Za kolik se to dá prodat? Popř. nabídněte cenu. Díky.

27.09.2009, 20:26 |
GCHonda | Upraveno: 2009-09-27 20:28:56
Za týden mi končí smlouva s AAA, chěl jsem za Supru 130 včetně muziky (cena profi hifi přes 100 tisíc). Přes 20 si tam dali provizi oni. Jestli ji neprodaj v AAA, tak je opět možnost prodeje i bez muziky v původním stavu. Cena kolem cca. 80 tisíc kč.
Ja si snáď našetrím, achjo. Kúpte ju už niekto :o)
Hele v ackach jsem do nedavna delal, to auto je prodejny, ale musis tam hodit max 80 i s jejich provizi a pokud si pamatuju tak ani nestoji v Praze-snad jedinem miste/jeste spolecne z Brnem/, kde je sance prodeje..
Áčka raději nebudu komentovat. Dal jsem to tam jen proto, že mi dost lídí volalo, že by to chtěly na splátky...Jinak za 80 ji nechám, ale bez muziky.Supra je v Chomutově. V áčkách bude ještě týden. Pak uvidím, co se bude dít dál.
jen pro info kolik by jsi chtel za woofer????
Nismo.Power psal, že prodejní cena je sotva desetinová, tak nevím... Pokud se už konečně rozhoupu a vyndám to, chtěl bych alespoň desítku. Pořád mě láká, dát to do svého auta...

29.09.2009, 10:48 |
vypuk Doufám, že mi neuteče, byla by to škoda... :(
Alu 18" Mille Miglia prodaný...
aktuální cena 60 tisíc v případě, že si to někdo sám opraví viz. dále. Nutno nalakovat celou levou stranu (přední blatník, dveře - nutno kit, nebo výměna - zajištěna, zrcátko, zadní blatník). Po opravě bude cena opět 80 tisíc. Čeká se na vyřízení pojistné události. "Umělci" v AAA při projížďce se zájemcem skončili ve škarpě - nic proti, to se může stát...alespoň se opraví i lem. Začal se tam dělat malý půchýřek....:)
Plus 50 tzn. 130 po opravě, 110 před opravou. Nebo dohoda...
17" alu BORBET ze SUPRY 6000kč bez pneu. Budu dávat jiné alu. Dnes vyměněn olej...

ty voe AAA fakt umělci :))))

14.10.2009, 00:24 |
vypuk Hm, doufám, že tam není nic hnutýho na nápravách a jiných místech, to by bylo zlé. A co AAA a ten borec? Jak se to řešilo mezi nima?
To ne, nebejt těch promáčklejch dvěří (ty se vyměněj za dveře s klikou), je to jen odřené. Jede to rovně, ze spoda se to kontrolovalo, všechno v pohodě. Ještě se pojede na geomertrii, tak pak dám info...Jinak se to řešilo z pojistky toho řidiče v aaa. Už se jen čeká na peníze a může se do lakovny...
Ty alu te supře sedí..já bych je tam nechal..fakt by mě ale zajímalo,jak to v té supře hraje..vypadá to monstrózně

14.10.2009, 11:45 |
Smrada (M)
Ten woofer byl neskutecne montovanej. A MM v tom byly na svou dobu neskutecny.
Foto poškození...

Neaktuální - prodáno. Na prodej pouze muzika. Cena dohodou - nabidněte.