Navštíveno 1619x

- skvela TV se skvelym obrazem. jdu do LED. origo baleni a ucet. stara ca rok. nic ji neni.
[ Link ] nejvyssi nabidce, odvoz nejdele v sobotu, muzu pridat drzak na zed
xbox 360 naka limited edition nebo co to je
a starej ale dobrej reciever
AV Reciever SONY STR-DB 840 QS
ke vsemu prosim nabidnout ceny, nejlepsi vyhrava, odpojuju kabely a davam do auta.
nadhoď prosím +- cenu co by sis představoval za ceny do mailu.Díky

09.09.2009, 16:31 |
Tiler taky prosím ceny do mejlu, dík
me by zajimala predstava za reciever , taktez do mailu diky

09.09.2009, 18:55 |
Vonox pls vic info o xboxu a cenu do mejlu a i cenu tv dikes

09.09.2009, 20:59 |
Mika víc info na mika24@seznam.cz, díky
Ja jenom otazku OUT, proc menis plazmu za LED?
No protože tomu asi moc nerozumííííííí

12.09.2009, 15:17 |
clown protoze LED je novinka .. a kdo zna kislika, vi :o))
cena na xbox ??? :o)))
jj vim ze ta plazma ma lepsi obraz, ale ta ledka je krasne tenka, nema ani jeden vetrak a ma skvelej drzak takze je 2cm od zdi, navic ma LAN a jde pripojit k siti a hrat filmy ze serveru :-)
xbox za 4k je to elite edition, cernej, skoro nejetej
telka za 19
reciever za 4
a uz si to nekdo koukejte vzit ceny sou skoro zadaco. k telce pridam jeste drzak na zed co stal ca 4k at nezeru a uz to je fuc

13.09.2009, 14:05 |
semtex | Upraveno: 2009-09-13 14:06:52
Kislik: Objasnim moji otazku. Koupil jsem si plazmu SAMSUNG PS50B850, která má vše co jsi popsal, má super obraz, media player, internet, nema vetrak... Spickova plazma za ty prachy, ale mela vadu, jako vsechny... Mooooc bzucela. nerikam ted o klasickem bzuceni plazem, ale je to vyrobni vada modelu...
Nevedel jsem co mam udelat, pac vim, ze to bych asi nevyreklamoval, tak jsem si ji vratil a kopil LED SAMSUNG UE46B8000. No a to byla nejvetsi chyba... Na te telce je vsechno spatne, od obrazu, zvuku az to ze je mala a draha. Uz bych si nekoupil nikdy nic jineho nez plazmu, ale clovek se uci na svejch chybach nekdy :-) A to mluvime o nejnovsi LED TV od SAMSUNGU. Ten obraz je strasnej, vsechno vypada jako dokumentarni film a i kdyz nastavim vsechny kombinace obrazovych funkci (200MHz, dyn. kontrast + atd.) tak obraz furt trha a postavy kdyz se rychle hejbou, tak je tam vic kosticek nez pri DivX a to pisu o prehravani Blue-Ray filmu....
Omlouvam se za OT, ale mozna jsem nekomu pomohl :-)
no hele jeste ji nemam na zdi, je nekde na ceste tak mne nestras, videl sem ji v krame a obraz se mi zdal bejt dobrej. hraju hlavne full HD veci a na to se mi to zdalo OK. a libi se mi funkce i design no
tak uvidime, uz s tim stejne nic nenadelam

14.09.2009, 11:23 |
J-T. Kislik: Dotaz k tomu AV Reciever SONY STR-DB 840 QS...
Jakou má barvu?
Co jsem dohledal tak NEmá HDMI? Jak jsi ho měl tedy propojený k tý Plazmě, co pak kvalita? Dal by jsi k tomu kdyžtak i kabely na propojení?
Odkud jsi?
TV mám stejnou a AV by se mě hodil ....
BTW: Za tu cenu co Kislík nabízí tu Plazmu si myslím luxus cena!!! - já bych tu svojí za tu cenu nedal :-)
Kislik: Neboj, asi to nebude tak zle, kdyz si prectes tuto rezenci:
[ Link ] A kdyby nekdo chtel tu TV, tak ji prodavam ;-)
[ Link ]

15.09.2009, 10:18 |
clown me prijde jako by vsichni lidi co meli plasmu pri prechodu na LCD museli nastavit obraz na dynamicky .. , videl jsem takhle uz 3 lidi .. :o) ten obraz je pak u Samsungu pomerne prepalenej barvama (prechazel jsem z klasicke CRT Philips)
xbox kisliku pripadne vemu .., kdyz se neproda .. dej mi cca 14 dni :o)))
takze J-T
reciever je stribrnej, NEma HDMI. k plazme pripojen neni, mam tuner vedle, dvd vedle, HD zdroj vedle a z nich HDMIckem obraz do TV a zvuk do recieveru. Sice halda kablu ale maka to v pohode
je v Praze
clown, ok mas ho u mne

15.09.2009, 17:16 |
J-T. Kislik: Mám všechno v černé barvě :-( škoda, hodil by se.

16.09.2009, 12:44 |
clown Mirek .., urco nebudes potrebovat ten drzak na zed :o))))
PRODANO, necht slouzi a kupujicimu dekuji za prikladnou spolupraci :-)
zbyva reciever, takze hola hola :-)