Prodám následující věci.Cenu po domluvě,ale jistou představu mám .
-Dotykový displaj 7" do auta + příslušenství strý asi 4 měsíce doklad mám tudíž i záruka cena 2500Kč
-Pc do auta mnou stavěné (deska intel dvoujádro atom, 120 GB disk 2,5"+ zdroj od firmy EMKO specialne na tyto ucely) je to vestavene do prihradky omegy B, ale nebyl by problém to zastavet kamkoliv cena 4000Kč Opět na všechno kromě disku záruka kupované v TS Bohemia zdroj přes net
-kola alessio 5*110 na Opla 17" měl jsem je na omeze jsou moc pěkný na autě pár oděrek mají cena 3000Kč
-compact flasch 16GB od A-data + redukce na PATA chtěl jsem to do toho PC nakonec jsem tam dal HDD z notasu cena 400Kč
-orbitrac stáří asi 3 roky ale málo využívaný zn Olpran cena 2000Kč.
-posilovací věž York viz foto . 6000Kč
-lavice na banch spíše amatérská ale do bytu ideální a dá se s tím slušně zacvičit + činka (tyč) a asi 100 Kg závaží cena 3000Kč
Kdyby někdo vzal ty věci na cvičení komplet dám lepší cenu možná jeste mam lavici šikmou na břicho 800Kč a činku na bicepsy takovou to lomenou (nevim jak je to odborne 600Kč.
-pak tu mám mikro bezdratovy mikrofon funční kdo nezná super věc když ho dáte do ucha není vidět nic k němu nevede smyčku máte pod tričkem kolem krku . A pak se to třeba jen napojí na MP3 ku nebo mobil má to i mikrofon . Kdo neviděl neuvěří nejednou mi pomohl(zkoušky některé opravdu pohoda :) už ho nepotřebuji posílám dál cena 2500Kč
-a nakonec modul nokia LD-3W používal jsem ho s tím PC
navigace s programem PC navigator velice slušně fungovala vubec to pc v autě nemá chybu ale chce si to s tím trochu vyhrát . Ideálně zabudovat monitorek do palubní desky u omegy to nešlo.