Navštíveno 1788x

Shanim nejakou mrdinku na mistni destructon derby, karu bez papiru, stav / vybava / vzhled absolutne nezajima, hlavne to musi mit idealne co nejsilnejsi motor a funkcni brzdy + trosku podvozek:)) nejlepe nejakou e30/e28 nebo tak neco:) tem fackum a corsickam ukazu:D a nejlepe tak do 5tis max..:D
Ford Fiesta 1,4i,r.v. 1995,bez dokladů,pojízdná,kompletní.
Jih Prahy
cena 2000kč
602 201 739

28.12.2009, 16:14 |
Skury Fiesta je AWD/RWD jako sviňa. :-D
jeden čelni naraz a nejede...kor fiesta:-)
Na TF prodava mistni clen toledo 2.0i bez papiru za 4K, to je to co hledas....

28.12.2009, 17:07 |
m achichouvej, co sem chodí za jelita... :)))
fando dik za nabidku, mozna pro zacatek by to stalo za pouvazovani, ale fakt bych radsi RWD na vetsi fun:)
Potreboval bych idealne nekoho kdo toho ma spoustu a treba kseftuje s dilama, aby mi nadelil nejakou dotahlinu z de bez papiru - bez vseho, jen podvozek, kola, motor, brzdy a volant:D

28.12.2009, 17:11 |
Skury Martyn: Pochybuju, že by to m myslel špatně. Narážel na příspěvky fandyrs a batmana, který asi nerozumi pojmu AWD/RWD a nabízí předokolky...
Jsem myslel ze atakuje moje zavodnicke ambice:D nee, je to fakt prdel nebezpecna, kazdej potrebuje upustit obcas:D
kamos..:)

28.12.2009, 17:23 |
m Jojo ;)

28.12.2009, 17:28 |
hawai kamarad ma/mel sieru dvoulitr v kombajnu, ale nevim jestli ji uz nahodou nedal pryc. zejtra se muzu poptat jestli chces
Vedel bych o Opel Omega B ale s naftakem 2.5TDs :)
Mel to na dily ale do kupy by ji snad mohl dat aby se sni dalo odjet :)
Nevim jak na tom byl motor, tusim ze rikal ze varil.. cili tesneni nebo rupla hlava jak je u tehle motoru zname.
V pripade zajmu mohu zjistit blizsi info co a jak :)
martyn: až to budes mit za sebou nahazej sem fota a videa chci se taky pobavit :))))
sierra, omega, ... to musi furt hrabat, ne? zvlast, jestli to bude vykuchany. sezen si skodarnu :-)
kup tohle velký ARO a budou te prosit abys nestartoval :-)
[ Link ]

28.12.2009, 18:55 |
Skury Martyn: Tak mě tak napadá, že máme na dílně kámošovo sierru. Je možný, že tam akorát chybí brzdovej válec a blbne teplotní čidlo. Jinak pojízdná. Klidně se toho zbavíme. :) Zjistím, co všechno má a nemá a co za to.
Tady máš nějaký fotky:
[ Link ]
Omeha je moc kocar, to kdyz uz tak muzu mit za 8 litru V8 sedmicku:D
Hmm Sirka nevypada veru zle, ale ta bude uz drazsi ne? To je talky RWD jo?
Jako s trakci asi bude trosku problem, zkusime, uvidime:))
ARO ty kravo no to by meli chlapci radost:D vhodne pro prestavbu na traktor prej:)))))
Aro 240 má bytelnej rám, je to 4x4, R4 2,5 benál, pro tvůj účel ideál, vklidu je můžeš bourat :-)
Kamos jezdi uz par let destrukcni derby ze zigulem. Motor nesmrtelny a je to RWD :-)
Akoratze v tom ARU mu ujede v pohode i favorit !

29.12.2009, 11:48 |
Skury Martyn: Ta sierra rozhodně nebude dražší. Do tvýho rozpočtu se vejdem v pohodě, počítám tak 3 4 tisíce. Ale pořád nemůžu sehnat kámoše. :-/ Anebo tam máme ještě Subaru Libero 1,2 4x4... :-D

29.12.2009, 12:15 |
m Martyne néjni to zadek, ale prdel s tim určitě je a třeba to i docela pomastí, dle mě bys to tak na bůra usmlouval... UNO turbo:
[ Link ]
uno :-) chceš ho zabít? tam by narazil do bodláku a ten by prošel skrz ty plechy :-))
Kur*a to by se mi taky líbilo jezdit demolition derby. Co je k tomu potřeba, kde se to jezdí?
..to Libero mělo mít postranní kolečka už z výroby...to se klátí, jen se na to člověk blbě podívá
crestik: zdání klame, těžiště je poměrně nízko.. sice se to docela naklání, ale převrhnutí rozhodně nehrozí, to má spíš sklony k nedotáčivosti...
schwab jooo tak ta vypada luxusne, bohuzel pro me by vysel draz benzin dojet s tim domu nez samotny auto:D
Jinak lita se na sedlcansky kotline obcas, potreba k tomu je jen auto:)
m - jako cvicka fakt asi husta, ale do una bych nevlez na takovyhle akci ani za zlaty prase:)))
Skury zjisti co za tu sirku, libi moc a jste blizko:)
Docela by mě to zajímalo, rád bych o tom s Tebou pokecal :-) 603 579 928
bramboráka nebrat.. co mám možnost vidět neštastníky z holanska na jejich poháru u nás ve štikovský rokli, tak BMW a RWD je úplná tragédie..."obyčejná" felda tomu naloží a v klidu dá čas na kolo i pod 45s (rekord 37s buggy V. fejfar)

30.12.2009, 15:16 |
Skury Martyn: Tak 4t (kdyžtak domluva na místě). Na plecháčích. Jak jsem psal vejš, brzdovej zálec k tomu pokud vím bude a pak jen pořešit teplotní čidlo. Štítky si z toho sundáme, přijet si můžeš kdy chceš. :)
Číslo na mě: 773559690

30.12.2009, 19:14 |
Kacko Mam Mazdu MX3 rv. 94, 1.8i 24V 96KW, bez papiru, letni gumy(KO - spis slicky), tlumice a cepy v horsim stavu, motor mirne klepe a papa olej. Plne pojizdna, motor i kdyz klepe, tak drzak - chce to jen hlidat olej. Jizdni vlastnosti super. Za 4t je tvoje. Praha.

31.12.2009, 00:28 |
Datom nekdo na e30.cz prodava BMW E34 525 za 8000,-
[ Link ]