Navštíveno 1778x

Bourané na předek,nic vážného,pouze plasty,kapota a blatník.Je v háji vodní čerpadlo jinak plně pojízdné.Je to R.V.1992,obsah 2.5l,121kW.Podrobné informace na 722418603.Cena 12tis.
Prosim o foto toho poniceni na maila treba (pokud tyhle fotky, nejsou teda aktualni - coz nevim, neb i tady je to poniceno a opraveno v mistech, kde jsi psal) Diky
Thullo-Ahoj.Tohle jsou aktuální fotky,je to po opravě,chybí pouze přední lampa na straně spolujezdce.
Thullo: to neni Probe :-)
2 Golfik:
Prima! :o) Zjistim co a jak a dam ti vedet!
2 Vlastah:
Tim bych si nebyl tak jist priteli ;o) Probe a MX6 jsou totozne vozy pouze s odlisnou kapotazi ;o)
Thullo-Ok chlape,zrovna u mě byl ten kamarád co to prodává a řekl mi že byla sedřená ještě strana řidiče ale že je vše opraveno tak abys věděl.Ahoj

28.04.2010, 13:53 |
Edems chjo, to jsem se zase podival pozde...
2 Golfik69:
Tak bohuzel - kamarad, pro nez to melo byt couvl, ale moc diky za namahu a info!
2 Edems:
Takze mas sanci :o) za ty prachy podle me super kocar!

28.04.2010, 14:54 |
Edems Jj, super kocar, kort za ty prachy, ted mam 626 rv 92 a jsem spokojenej, ale v lete musim novy, takze bud zase 626 nebo tohle, by bylo super :-)
2 Golfik69: Behem odpoledne/podvecera se ozvu
ty jo škoda že až louny kdyby jsi byl blíž tak bych nad tím asi přemýšlel:-(((
Thullo: vim, ze maji stejnou techniku, ale tohle neni Probe :-))

02.05.2010, 11:13 |
CRK Měl jsem a příjemný svezení, ale neskutečně drahý díly.. Snad už to šlo dolu..