Navštíveno 1796x

Poloautomatický bazénový vysavač Kontiki2 je určen pro čištění dna nadzemních bazénů a zapuštěných bazénů s plochým dnem. Připojuje se přes skimmer na pískové filtrační zařízení. Vysavač se pohybuje v bazénu náhodně. Jeho pohyb je ovlivňován ohybem a kroucením hadice. Přidám cca 10M hadice.Stáří 2 roky.Funguje to opravdu suprově cena 2000kč

mohu jen doporucit.mam ho doma a maximalni spokojenost.
díky za reference,tak spokojenost,ale koupil sem vodního robota takže je tohle nevyužito
škoda sem přišel pozdě :(
ale i tak se zeptám, máme oválnej bazén 3x7m 170cm hloubka a zacal sem koukat po nejakym tomhle bezobslužnym luxu, opravdu to vyčitní dno dobře ? teď máme ruční a už to nikoho nebaví dělat,takže tohle by ušetřilo hodně času,jen sem zatim nikde neviděl a nevim jak moc je to účinný..? Jak to poskakuje po tom dnu,nevíří to pak spíš ten bordel než aby ho to vyluxovalo ? diky
musel bys mít delší hadice,jinak to luxusej fakt parádně,nic to nevýří,pomaličku to jakoby po tom dně se plazí.JInak druhym rokem mám toto
[ Link ] naprostá spokojenost,má to automatický program,dostane se to i na stěny a dá se to i ovládat na dálkové ovládání,fakt super věc,dá se sehnat i levnějí
madaros: já jsem zůstal věrný vyzkoušené značce iRobot (máme Roombu i Scoobu) a druhým rokem máme na bazén automatického robota Verro (
[ Link ] ). Nepotřebuješ k tomu hadici, lozí to samo i po stěnách (máme ovál 3x5.5), pohoda. Cenově vyšel i s dopravou na necelých 8.000 Kč, samo kupována v US, u nás jsou za nesmysl.
ten Kontiki2 maji nasi, taky max spokojenost, vynecha to jen velmi malou plochu (diky zakrouceni hadice vzdy mimo to misto), staci ho na nevycisteny flek presunout potazenim za tu hadici... cisti opravdu pekne, zadne rasy, vydrbe dukladne :-)
mame takovejhle ovalnej, ten iRobot vypada dobre,akorat jestli to do takovyhleho bazenu neni spatny ? ma to 90stupnovy hrany dole mezi dnem a stenou,tak aby se tam nezasek nekde a vyluxoval to i v tech rohach ? protoze na videu ukazujou kde to ma ty saci diry a je tam docela mezere mezi kolama a tim sanim a taky nevim jestli to vysaje i prach usazenej na tom dně?! ukazujou tam listi,ale co kdyz mame uplne cerny dno prachem a pilem ? je dost silnej i nato ?
koukal sem na nejaky videa tech baracud a tam prave treba je ze to vysaje i jenmej bordel ze dne,tim ze je to prilepeny primo na dne a filtrace ma docela slusnou silu..
no zatim nevim,ten robotickej se mi zda na nas bazen moc velkej a nevim jestli by vysal tak dobre.. Ty poloautomatiky maj dobry ohlasy a i podle videii to celkem slušně uklidí, minimalne srovnatelnej kdyz to delam tim rucnim a je to bezprace a za chvily..
Snad se neco objevi nekde..

| madaros: ten robot je fakt super,sám sem tomu nevěřil. máme podobný bazén,v těch hranách to bere normálně a jezdí to i po stěnách,zapneš tam program na hodku a půl,deš od toho a je to líp vyluxovaný než kdybys to dělal půl hodiny ročním vysavačem,

25.05.2010, 13:19 |
Bucci já bych to potřeboval vidět v akci (pokud možno live...)
tak uz mame doma Kontiki2(sehnal sem za 2300,-), funguje to paradne,akorat nastal problem.
Po zime máme na dně fakt hnus (listi,usazenej bordel,atd) a nejak to filtrace nechce brát a po chvily se hned zanese a na tohle prvotní vyčištění dna by bylo nejlepsi asi prave toho robota,protoze na fotech je videt jak bere listi a vsechen tenhle bordel jak nic a jede dal.. Koukal sem na zastoupeni iRobot v CR a tenhle model nemaj v nabidce na zapujceni a vyzkouseni :(

28.05.2010, 23:59 |
clown madaros ... dej vedet odkud .. 4300 v mountfieldu je davat asi zbytecny
dik
zacal sem se po nem shanet hned jak mi utek tenhle inzerat a nasel sem na prodej od chlapka z Havlickova Brodu prave za tech 2300.. tudiz jednorazova koupe pouzityho :(
ale levnejsi jak tech cca 4300,- novej nesezenes, aspon ne tady u nas,to sem taky prolezl co slo
kazdopadne musim taky rict ze dobry,vyluxuje vse pres co prejede, jenom sem vypozoroval,ze kdyz najede celne do steny,tak se tam zasekne a nejede dal, nejakej figl jak zabranit tomu aby se zasekaval ?

31.05.2010, 09:45 |
Bucci clown podobnou potvoru jako nahoře na obrázku měli i v obi... ale centu netušim...
já sem zatim ve fázi zjišťování jaká chemie, kolik, kde a co a jak....