Navštíveno 2237x

26.05.2010, 17:40 |
Martyn | Upraveno: 2020-09-07 11:16:45
TT-01E kupovana minuly tyden, z tuningu akorat kulickove loziska, jeta 2x, regulator Nosram -
[ Link ] , muzu pridat starsi kastli a Nicd baterky (Nosram 1800 a Sanyo 2000). Jezdi
moc pekne, ale preci jen jsem cekal vetsi strelbu takze po dvou svezenich upgrade:) mel by nekdo zajem? Pribram - Praha, tel.
Pošli mě prosím foto aktuální do mailu se vším co k tomu máš.Díky
Soupnu to sem i pro ostatni.. Jde presne tady o totok
[ Link ] jak rikam, auto kupovane pred par tydny, sestavene a jezdene jen minuly tyden. Regl je starsi ale plne funkcni, je vhodny i pro dost silne motory:)ted k tomu dam motor co byl v zakladu, mel jsem k tomu i 14 zavitovy Nosram Vision, ale ten uz je pryc..

PC ca 3,5tis, rychle necham za ca 2tis.
Martyn: OT tak to dyztak smaz, co si poridil misto toho? Co s tim jezdis? drift? Chodite nekam v PB jezdit? ja sem kousek od PB a uz me to samotnyho nebavi, tak ze bych zajel zazavodit. dyztak mam ICQ a mail v profilu.
Honza
Prechazim na stridak a lipo, akorat vyrazim pro podvozek, koupil jsem Xray 008.. Jasan jezdime tady v Pb, je tu draha - jeste s Lucassem tady odsud z fora a jednim kamosem, oba jezdi Tamiyi. Jinak rad bych zkusil i nejaky sranda race, koukal jsem na xray challenge a nevypada to vubec zle:) mozna i nejake drifty, uvidime, musim to dostat trosku do pracek:)
Lama dotaz: co musim vsechno dokoupit, abych jezdil? :-)

27.05.2010, 15:44 |
assassin | Upraveno: 2010-05-27 15:47:41
Martyn: tam na te draze u prumyslovky pod svatou horou? ja myslel ze to ma Tresnak nejak zavrene.. ma to nejaky provozni hodiny nebo tak neco? ja mam cinskou kopii 008ky, ted uz teda zcasti predelanou origo dily a samodomo dily. stridak ezrun 8,5t.. na 3S lipo uz mi to prijde celkem neriditelny, ale to muze byt drift setupem na gumovejch pneu. takze by to mohlo byt zajimave srovnani. Byvam o vikendu v dilne v Jincich, tak bych se moh stavit.
Vlastah: asi vysilac/prijimac, servo, nabijecku... a asi te ceka casem lepsi motor...
[ Link ]
Jasan, na draze u prumky. Prosimte s tresnakem domluva darebna, kazdopadne draha je normalne otevrena takze tam litame..
Uff akorat jsem prijel s Lucassem z vyletu, ta puvodni 008 pry total vrak, nakonec jsme koupili zanovni 008mu od zavodnika, udrzovana v top stavu:) tak jsem zvedav, uz jsem natesenej..:)
Vlasto jj jako assassin, na tohle ti staci nejaka opravdu basic nabijecka a vysilacka za par kc, pripadne motorek taky neni zadna zavratna investice (stokoruny).

27.05.2010, 22:44 |
axetom | Upraveno: 2010-05-27 22:48:49
za 2000 ho beru:)
nech kdyztak kontakt, ozvu se ti a klidne si pro nej zejtra prijedu:)
Martyn: jo T2 je pekna hracka... zjimalo by me porovnani vlastnosti originalu a toho cinana:) ono ted dela fesny podvozky kupa firem, co treba driv delali jen doplnky.. da se v tom utopit moc...
tresnak je kapitola sama pro sebe.. mi nektery dily sliboval pul roku, ze sem je nakonec stejne uz vsechny zacal brat z netu...
to mi neco pripomina :-) T2, LRP Sphere Comp, LRP 6,5T Brushless ...

Prodano axetomovi:)
Lukaash wow nice, spokojenost?
Spokojenost byla velika, ale uz je vse prodane ... nejak me to nechytlo :-) Predtim jsem mel chvilku TB-02.
Kamarad ted prodava jeste svoje TTcko - uplne komplet s elektronikou - vic motoru, regl, baterky, prijimac, vysilac, nabijecka, kastle BMW, spousta tuning dilu atd atd.., kdyby nekdo mel jeste zajem:)
2Martyn> Cena plus foto by byla?
Dodame, bude trosku drazsi nez co jsem prodaval moje - tohle uz je opravdu "allinclusive"..:)
jinak kdyby jeste nejaky zacinajici jezdec chtel start vysilajdu tak muzu nadelit svoji starou volantovou Graupner C4 s prijimacem za par stovek..