Navštíveno 1348x

Koupím Iphone 3G, idealne 16GB, nabídněte, díky
jeste porad, nejak nebyl cas a uz chybi :)

02.06.2010, 20:31 |
Bucci někdo se fakt nepoučí... Johane, vem HTC
nechci HTC, na Iphona sem si zvykl docela dost :)

03.06.2010, 09:13 |
Daryl (A)
jen ne HTC :)
johane, pockej az vyjde iPhone 4 a bude moje 3GS 32GB na prodej :)
nekdo se fakt nepouci a jeste porad je u HTC :-D

04.06.2010, 08:09 |
Bucci LJ: :-)
Bucci je smažka čo nepozná nič iného než HTC :o))) </joke>
2 johanik: máme u nás v bazare 32GB 3GS za necelých 15, ročná záruka, keby si mal záujem... jediný kus, moc sa tam ajfouny neobjavujú poslednú dobu :o)
Slim : diky, ale 3GS ani nepotrebuju a 15 se mi fakt nechce davat :) Jeste poresim doopraveni toho myho kramu :)
2 johanik: v poho, ja len keby... :o)

04.06.2010, 12:47 |
Bucci Slim: hele vy všichni iSmažky, mít MacBook tak asi jo... jinak HTC forever... 4 rokem a stále spokojenej (aktuálně D2) a čekám na nástupce...
2 Bucci: šmucko :o) ja nehovorím že HTC je zlé, alebo že bolo zlé... ale do dôb Snapdragonu to furt posrali voľbou procíku (528MHz Qualcomm) a systémom (Win). Naopak, Android je veľmi dobrá vec, ale na iPhoneOS to proste zatiaľ NEMÁ, i keď sa to blíži. Punkt. A koniec OT :o)

05.06.2010, 06:17 |
macek Mam 3gs 16gb necham ho cca 9tis
čím je iphone tak skvělej
(myslím ten dotaz vážně a žádný flame prosím )
mám jednu Nokii za druhou tak proto
2 Midi34: musíš si to vyskúšať. Som techie, takže som ho cez rok nenávidel presne z dôvodov že je okolo toho toľko hype. Potom som si ho požičal, 3 dni som nadával čo všetko to nevie a štvrtý deň nastal zlom že som si ho skoro utrhol z toho, ako robí to čo vie. Momentálne sa jebem s Nokiou lebo som svojho 3G 16GB rozbil, ale už ma doma na SK čaká 3GS 16GB a už teraz mám studený pot z toho, kedy si ho budem môcť vyzdvihnúť :o))) Jedným slovom: skús si to a daj tomu viac než deň-dva...