Navštíveno 4042x

Jawa Pionýr,nepojízdný, s papíry,plechy-převážně povrchová koroze,cena dohodou

plechy

06.06.2010, 19:48 |
škodovkář | Upraveno: 2010-06-06 19:51:52
disk volvo,cena dohodou
super činky,ty ještě pomatujou švarcikovu formu ne?

06.06.2010, 20:46 |
jp1 disk volvo: to myslíš na kamion, nebo na 343, nebo.............. :-)
Kurnik k tomu fíkovi by jsi mi musel jeste 500kc prihodit :o))))

06.06.2010, 21:45 |
Kesam jsi z toho fichtla chtěl dělat crosa ne?:-)
kolik za toho fika?motor proslapnes?
vzal bych karbec z fika :-) nebo minimalne trysku :o)
tak jak škodovkari??napis mi cenu...
DJ:kouknu doma mozna bych mel karbec a nebo trysku taky asi najdu...poslu ti ji dopisem :-))))
ufík, voe zrovna v tu neděli sem byl na chatě....karbec tam bude určo :))
papíry asi nemá co? kdyžtak kdyby někdo měl papíry nebo vrak s TP tak mám zájem..
vencaf precti si jeste jednou co je nahore od skodovkare napsano a myslim ze tam prečtes s papiry...
kolik za toho pína? papíry jsou na tebe?

07.06.2010, 20:49 |
jp1 koukám že škodovkář má asi od rodičů zakázaný internet, že nám ani neodpoví :-)
kouknete se pls kuci po karbecu nebo alespon trysce:-)
kurna davas inzerat a ja jsem se na neco ptal nemuzes aspon odpovedet?jde proslapnout? a jaka je cenovka?
dostal poznámku do žákovské knížky,tak má teďka zakázaný internet:)
hele škodiči tak si to strč někam když neumíš ani odpovědět na email, děti by asi měly mít zakázanej přístup na fórum..

12.06.2010, 11:11 |
Piskoteek | Upraveno: 2010-06-12 11:20:09
Pánove trochu do vetiku dělám a sleduju. Vysral bych se na celeho škodovkáře a mrknul bych se být váma trochu jinam.
[ Link ] [ Link ]
piškot-- to si děláš kozy ne? čtyřku za takovej šrot...:-D

12.06.2010, 11:17 |
Piskoteek | Upraveno: 2010-06-12 11:28:24
zadarmo v dnešní době mužeš tak poslat ty tvoje kozenky pást na louku...
Jinak k tematu.. to že to má sedlo v p*** a nevim co neznamena že to musi stát 5 korun. Tyto stroje(spíš teda větší vetici) maji cenu jen díky TP popřípadě platnou stk.
Jen abys věděl že vim o čem mluvim priložim na chvilec photo.

piškot. ale to já přece vím že se ceni spíš papíry než samostný stroj, máme s bratrem, maneta 125, pařízka, kyvku 125, a "prase" a všechno s notama.. :-) no a bez not čz 175 pžedválečnou a robota,. :-)
piškot. ale to já přece vím že se ceni spíš papíry než samostný stroj, máme s bratrem, maneta 125, pařízka, kyvku 125, a "prase" a všechno s notama.. :-) no a bez not čz 175 pžedválečnou a robota,. :-)
takový dotaz, jsou k něčemu origo papíry, takové ty pidi knížečky, bohužel psané na nějakou neznámou osobu? Mám dvoje, jedny na 23 druhé asi na 21.
no jedině vyhledat tu "neznámou " osobu a ten aby to přepsal. pokud by neznámá osoba byla k nalezení, měl bych zájem o 23. :-P kdyžtak do majlu iniciály tzé neznámé osoby, pokusil bych se dohledat..
piškot... vidím tam taky robůtka.. krásna motorčička a to černý uppně vpravo co to je? tipoval bych zundapp,nebo nějaká DKV ? podle páček nějake němec, že?

13.06.2010, 10:47 |
Piskoteek | Upraveno: 2010-06-13 10:52:52
Ariel 500, ted se dela jeste jeden Ariel a Káčko se sajdou.. Přechazí se postupně na 4 takty..

13.06.2010, 17:17 |
hawai Piskoteek: muzes sem hodit detailnejsi fotku toho robota? :-) mel sem dva, jeden sel do sveta (bohuzel bylo rychle potreba penize na jinej stroj) a druhej ted ceka v garazi na renovaci. tak ze bych ti to trochu okouknul :-)
hawai

maska AUDI

kompl. výfuk AUDI TT

kapota AUDI

konzole AUDI

nárazník audi

filtry renault

křídlo Renault 21,origo HELLA

19.06.2010, 20:20 |
Pepe1 to škodovkář: máš maila.

19.06.2010, 20:24 |
Rudi není ta kapota nějaká ohlá?
taky se mi zdá ten rámeček na masku nějakej šejdrem. hlavně je to všechno zasraný jak jetel :(